Arbeidsconflict? Dit advocatenkantoor in Nijmegen helpt u verder

Heeft u een conflict lopen met uw werkgever? Schakel dan dit advocatenkantoor in Nijmegen in voor een goede afloop. Of er nu oneindigheid is over de arbeidsovereenkomsten, reorganisatie of arbeidsongeschiktheid, dankzij NOME advocaten staat u sterk. Hier kunt u terecht voor ondernemingsrecht, personen- en familierecht en arbeidsrecht. Het advocatenkantoor in Nijmegen zorgt voor juridische ondersteuning en begeleiding bij conflicten met de werkgever. Op die manier krijgt u professionele steun op het moment dat u het perfect kunt gebruiken. Laat het recht zegevieren en schakel het advocatenkantoor in Nijmegen in als u ontevreden bent met de gang van zaken op het werk. Bent u juist een werkgever en is er een conflict met een van uw werknemers? Ook dan kunt u terecht bij de specialisten van NOME advocaten.

Het advocatenkantoor in Nijmegen helpt u als u het niet eens bent met een rechterlijke uitspraak

Bent u het niet eens met de uitspraak van de rechter bij het hoger beroep? Dan staat dit advocatenkantoor in Nijmegen voor u klaar. NOME advocaten kijkt wat de mogelijkheden zijn tot cassatie en geeft zowel particulieren als bedrijven daarover advies. De specialisten bekijken wat de situatie is en of uw zaak in aanmerking komt om in cassatie te gaan. Zo wordt de uitspraak van het gerechtshof onder de loep gelegd en onderzoeken de specialisten van het advocatenkantoor in Nijmegen wat er anders had gekund. Vervolgens wordt er een plan opgesteld en doen de advocaten er alles aan om ervoor te zorgen dat de uitspraak voor u zo gunstig mogelijk uit kan pakken.

Ruzie met de buren over de erfgrens? Schakel de hulp in van het advocatenkantoor in Nijmegen

In tal van situaties, zoals burenruzies, staat dit advocatenkantoor u bij. Zijn u en uw buren het niet eens over de erfgrens, maken zij veel lawaai of wordt uw woonplezier verpest door de dieren van de buurman? Schakel dan de hulp in van NOME advocaten. Met het burenrecht bekijken de specialisten wat de mogelijkheden zijn en wie er gelijk heeft in een bepaalde situatie. Het advocatenkantoor in Nijmegen adviseert u graag. Staat u in uw recht? Dan communiceren de specialisten dit nieuws samen met u richting de buren. Op die manier hebben zij de mogelijkheden om de erfgrens aan te passen, het lawaai te minder of de huisdieren in bedwang te houden. Helpt dat niets? Dan is een gerechtelijke procedure een vervolgstap.