Sociale verkiezingen
Image default
Business / Financial Services

E27 led als besparing

Waarschijnlijk ben je wel bekend met de lettercombinatie E27. Dit is namelijk de meest voorkomende fitting wanneer we denken aan verlichting of lampen. De klassieke gloeilamp waar de meesten onder ons nog mee opgegroeid zijn, heeft namelijk een dergelijke fitting. Jammer genoeg zijn dergelijke gloeilampen niet meer in de handel verkrijgbaar. Toch zijn er nog een heleboel luchters en staande lampen waarin deze fitting gebruikt wordt, en daarom is het goed om weten dat de Led E27 nu als vervanger dienst doet van deze klassieke lampen. Led verlichting en led lampen zijn dus vanaf nu ook verkrijgbaar als Led E27.

Mogelijkheden van de Led E27

De Led E27 dimbaar is werkelijk heel veelzijdig. Je kunt er niet alleen gloeilampen mee vervangen, maar deze led lampen en led verlichting zijn ook bruikbaar als spots of als inbouwlampen. Je kunt hier dus echt alle kanten mee uit en je hebt met deze fitting veel meer mogelijkheden dan met de conventionele gloeilamp. Je hebt met andere woorden geen enkel excuus meer om niet over te stappen op led lampen of led verlichting. Je hebt hier echt veel meer keuze op het gebied van vormgeving en je kunt bijvoorbeeld kiezen tussen opbouw of inbouwspots.

Soorten Led E27

Wie aan klassieke gloeilampen denkt, zal in de eerste plaats waarschijnlijk aan filamentlampen denken. Zo kun je met led lampen en led verlichting er helemaal voor zorgen dat de klassieke gloeilamp er als een gloeilamp blijft uitzien. Maar led lampen en led verlichting worden ook nog met andere technieken geproduceerd. Zo heb je ook de COB en de SMD. Deze vind je ook onder de vorm van gloeilampen terug, maar ook als spots. Iedere techniek heeft zo zijn voordelen en dit benadrukt nog maar eens de veelzijdigheid van de Led E27.

Wattage

Het wattage van de Led E27 ligt merkelijk lager dan dat van de klassieke lampen met dezelfde fitting. Dit wil zeggen dat deze lampen veel minder energie verbruiken en dat je dit zeker in je portemonnee zult voelen. Het wattage varieert hier tussen de 3 en de 15 Watt. In de praktijk betekent dit dat je kunt rekenen met een lumenwaarde tussen de 280 lumen en 1200 lumen. Dat is ook de lichtsterkte die je doorgaans nodig hebt om oude verlichting te vervangen door led verlichting of led lampen. Hier doe je dus heel veel profijt aan. De Led E27 is zeker een goede investering die je op termijn zeker uit je aankoop uithaalt.f

 

https://www.leds-depot.be/led-230v/e27-led-lampen.html

Gerelateerde artikelen

Zonwering Den Haag

Maak nu je eigen etiketten/labels dankzij de gekleurde labelprinter

Goede slotenmaker in de regio