Sociale verkiezingen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Een erkende installateur voor al uw laadpalen en laadpunten

Als u met een elektrische wagen rijdt, dan wilt u er zeker van zijn dat deze altijd volledig is opgeladen. Zo gaat u zorgeloos op de baan en weet u dat geen enkele afstand te ver is. Een goede manier om hier zeker van te zijn is door een eigen laadpunt te installeren bij u thuis. Als erkende installateur van laadpalen bent u bij Charge Pro aan het juiste adres. Deze specialist weet zorgeloos laadpunten te installeren, zowel op publieke plaatsen als op privéterrein. Zij hebben een groot, publiek laadnetwerk ter beschikking waar u ook gebruik van kunt maken. De mogelijkheden zijn eindeloos.

Een service die telt

Deze installateur van laadpunten en laadpalen biedt u het ultieme comfort. Denk bijvoorbeeld aan meerdere elektrische bedrijfswagens wanneer u een bedrijf heeft. U bent op deze manier namelijk een stapje voor richting de toekomst en beschikt over een ecologisch verantwoorde manier van vervoer. Charge Pro laat graag een installateur langskomen om laadpalen te installeren op uw bedrijfssite of aan uw kantoor. Zo laden uw werknemers probleemloos hun wagens op tijdens het werk, zodat ze bij het afsluiten van de dag meteen zorgeloos huiswaarts rijden. Met deze laadpunten kunt u tot acht keer sneller laden dan met een andere laadpaal en krijgt u meteen ook inzicht in de laadsessies. Over heel België heeft Charge Pro ook vele laadpunten verspreid, zodat u hier eveneens gebruik van kunt maken met een laadpas.

Contacteer deze specialisten

Een betere installateur van laadpalen en laadpunten gaat u niet vinden. Twijfel daarom niet om contact op te nemen met de specialisten van Charge Pro om een laadpunt te laten installeren bij u thuis of aan uw bedrijf. Zo geniet u heel binnenkort van de vele voordelen van een eigen laadpaal en kunt u daarnaast ook gebruikmaken van het gehele laadnetwerk. Op die manier hoeft u nooit meer stress te ondervinden over het vinden van een laadpunt vlakbij.

Gerelateerde artikelen

Gepast juridisch advies van een advocaat ondernemingsrecht voor bedrijven

Gecertificeerde en kwalitatieve brandbestrijdingsmiddelen bij een ervaren specialist

Kiezen voor een epoxyvloer is een slimme keuze