Sociale verkiezingen
Image default
Business / Financial Services

IP camerasystemen die u veiligheid bieden

Een van de meestinnovatieve camerasystemen die in de beveiligingswereld in opkomst zijn, zijn IP camera’s. Dit zijn beveiligingssystemen die uitblinken in het vastleggen van hoogwaardig beeldmateriaal. Die goede beeldkwaliteit is te danken aan de resolutie van deze draadloze IP camerasystemen. Dat is tevens het tweede voordeel, omdat u niet meer afhankelijk bent van bekabeling. Toch zijn er aspecten aan een IP bewakingscamera die als nadelig gezien kunnen worden. Wilt u meer details weten over de soorten en maten camerasystemen van topmerken als Dahua? Neem direct contact op met Arend Beveiliging!

Beeldkwaliteit camera’s – Dahua excelleert

De beeldkwaliteit van de (Dahua) IP camerasystemen zijn er goed in vergelijking met camera’s die ouder zijn. Met doorgaans minimaal 1,3 megapixel camera’s heeft u met welke IP camerabewaking voldoende kwaliteit om iemand herkenbaar in beeld te brengen. Dahua is een voorloper in camerabewakingssystemen, zo ook met IP camera’s. De kwaliteit van de Dahua camerasystemen loopt zelfs op tot 4K Ultra HD kwaliteit. Deze dahua beveiligingssystemen kunnen het beste beeld geven dat er voor bewakingscamera’s op dit moment vast te leggen is.

Draadloze IP camerasystemen

Het is daarnaast erg praktisch om een IP camerasysteem aan te schaffen, omdat alles draadloos is en via een draadloos netwerk op elkaar is aangesloten. Sterker nog, u heeft geen recorder meer nodig, omdat alles direct op uw harde schijf wordt opgeslagen. Geen gedoe meer met kabels, opslag kopen en een recorder ergens opbergen. U hoeft maar één keer het netwerk en de camera’s te installeren en u heeft 24/7 bewaking die direct naar uw persoonlijke computer gestuurd wordt.

Mogelijke nadelen IP camera’s

Natuurlijk zijn IP camerasystemen niet feilloos en het komt ook met potentiële nadelen:

  • IP camera’s in vergelijking met andere camerasystemen redelijk prijzig.

  • Er is standaard een PC met genoeg geheugen nodig voor IP camerasystemen.

  • De installatie van deze draadloze camera’s kan soms lastig zijn.

Heeft u interesse gekregen in een IP camerasysteem met geweldige beeldkwaliteit, of wilt u dit nog vergelijken met andere camerasystemen? Ga naar Arend Beveiliging en bekijk alle camera’s van Dahua en andere topmerken!

 

https://arendbeveiliging.nl/

Gerelateerde artikelen

Een helpende hand

Goedkope zorgverzekering 2017

Re-integratie tweede spoor voor een nieuwe toekomst