Personeelsadministratie uitbesteden: laat u ontzorgen

Sociale-verkiezingen-2012

U zou graag uw personeelsadministratie uitbesteden? Veel ondernemers gingen u voor. De voordelen zijn namelijk groot. U hoeft zich niet langer druk te maken over tijdige en correcte loonbetalingen, en ook het opmaken van arbeidscontracten en het bijhouden van verlofuren behoren tot de verleden tijd. Deze financiële en administratieve werkzaamheden worden u uit handen genomen door een payroll organisatie. Doordat deze payroll organisatie de juridische werkgever wordt en uw bestaande en nieuwe personeelsleden in dienst neemt, vermindert u ook het ondernemersrisico voor uzelf. U heeft bijvoorbeeld niet langer verplichtingen bij ziekteverzuim en wanneer er wijzigingen zijn in de wet- en regelgeving in de HR-sector zult daar vanuit uw payroll organisatie over geadviseerd worden.  

 

De diensten van 365 Payroll

Een payroll organisatie die u volledig ontzorgt op het gebied van personeels- en salarisadministratie is bijvoorbeeld 365 Payroll. Deze organisatie is werkzaam in verschillende branches en actief in heel Nederland. Bij 365 Payroll rekent u op zowel ondersteuning als advies van ervaren specialisten. Niet alleen besteed u bij hen uw personeelsadministratie uit, ook kunt bij deze organisatie terecht voor informatie over HR-beleid. Zo denken deze professionals graag mee over uw HR-strategie en kunnen ze u adviseren over uiteenlopende HR-vraagstukken.

 

Personeelsadministratie uitbesteden: wat betekent dit voor u en uw werknemers?

Op het moment dat u 365 Payroll inschakelt, kan dit bedrijf uw bestaande en nieuwe werknemers in dienst nemen als juridisch werkgever. Concreet zal er op de werkvloer niets veranderen. U neemt nog steeds de belangrijkste beslissingen. Zo kiest u zelf het nieuwe personeel dat u wilt aannemen en voert u zelf de functionerings- en beoordelingsgesprekken. Het behoort echter wel tot de mogelijkheden om via 365 Payroll hulp bij het voeren van functioneringsgesprekken te ontvangen. Mocht u dit wensen dan kunt u dit afstemmen met dit payroll bedrijf. Zo komt u samen tot een aanpak op maat. 365 Payroll investeert daarbij ook graag in een vertrouwensband met de werknemers die via 365 Payroll bij u werken. Er is daarom oog voor wat er speelt onder werknemers en ruimte voor ontwikkeling. Daarnaast kunnen werknemers rekenen op collectieve verzekeringen via 365 Payroll.

https://365payroll.nl