Sociale verkiezingen
Image default
Industrie

De bekendste kolomboormachine merken

Een kolomboormachine is handig voor het boren van loodrechte gaten. Bij dit type boor plaatst u uw werkstuk onder de kolomboor, waarna u hierbij de boordiepte en boorhoek nog kunt instellen. Hierdoor zijn de gaten die u boort zeer precies en kunt u de boormachine ook gebruiken voor massawerk waarbij de dieptes en locaties van de boorgaten hetzelfde moet zijn. Welk merk kolomboormachine is echter het beste?

 

Kolomboormachine van Nederlandse makelij

Een bekend merk van eigen bodem is FERM. Sinds 1965 is het bedrijf actief op de gereedschapsmarkt, waardoor u kunt bouwen op een jarenlange ervaring. De behoeften van de gebruiker staan hierbij centraal en zo ook in hun tafelboormachines. Hierdoor worden deze gekenmerkt door kwaliteit, effectiviteit en ergonomie.

 

Duitse degelijkheid

De kolomboormachines van het Duitse merk Scheppach worden gekenmerkt door degelijkheid en kwaliteit. Scheppach is de deskundige op het gebied van gereedschappen voor zowel de zakelijke als de particuliere klant. Al meer dan negentig jaar heeft het bedrijf als doel om het leven van de gebruiker te vereenvoudigen.

 

Bosch staat voor innovatie

Het Duitse merk Bosch draait ook al een aantal jaren mee in meer dan alleen de gereedschapswereld. Dit betekent echter niet dat de producten van Bosch archaïsch zijn. Allerminst zelfs. Ontwikkeling en vernieuwing staat bij het bedrijf hoog in het vaandel en de producten blaken van deze twee kenmerken. Of u nu een wasmachine of kolomboormachine zoekt; Bosch is specialist.

 

Eigen merk doet niet onder voor topmerk

Bij Crispyn Mechanics vindt u echter ook zeer degelijke kolomboormachines van het eigen merk Machines Crispyn. De kolomboren van dit Belgische bedrijf zijn van een hoogwaardige kwaliteit. De boormachines zijn door strenge testen gekomen en zouden niet verkocht mogen worden, als ze niet elke test met vlag en wimpel gehaald hadden. Tevens kunt u er deskundig advies aanvragen en worden klachten op locatie opgelost.

 

https://www.crispyn.be/