Sociale verkiezingen
Image default
Entertainment

De vijf populairste liedjes voor de openingsdans van je trouw

De keuze van het liedje voor de openingsdans op je trouw is een persoonlijke en emotionele beslissing. Er zijn talloze nummers om uit te kiezen en hieronder zetten we vijf populaire nummers op een rij. Wil je een leuke openingsdans tijdens je trouw? Bij Dancepoint in Merksem krijg je hulp van een professionele dansinstructeur en leer je een dans die perfect bij je past.

Thinking Out Loud – Ed Sheeran

Deze romantische ballade van Ed Sheeran wordt vaak gekozen als nummer voor de openingsdans op een trouw. Het nummer heeft een laag tempo en een prachtige tekst over liefde en toewijding. Het is populair voor koppels die van een romantische sfeer houden en geschikt voor wie minder aanleg voor dans heeft dankzij het lage tempo.

At Last – Etta James

Deze klassieker van Etta James is nog steeds populair als openingsdans tijdens de trouw. Het nummer heeft een romantische en nostalgische sfeer en wordt vaak geassocieerd met ouderwetse glamour en Hollywood-romantiek. Het is een tijdloze keuze voor koppels die van jazz en blues houden.

A Thousand Years – Christina Perri

Dit nummer van Christina Perri wordt vaak gekozen vanwege de prachtige tekst en emotionele lading. Het nummer werd oorspronkelijk geschreven voor de Twilight-films en heeft een romantische en intieme sfeer. Het is een nummer dat vaak wordt gekozen door koppels die van pop- en singer-songwritermuziek houden.

Can’t Help Falling In Love – Elvis Presley

Dit nummer van Elvis Presley is een tijdloze klassieker. Het nummer heeft een nostalgische sfeer en is zowel geschikt voor klassieke als moderne bruiloften. Het is een nummer dan al vele generaties bruidsparen heeft ontroerd.

Marry Me – Train

Dit nummer van Train wordt vaak gekozen voor de openingsdans op de trouw vanwege de eenvoudige en oprechte tekst. Het nummer heeft een opgewekte en vrolijke sfeer en is geschikt voor koppels die van popmuziek houden en een luchtige en vrolijke bruiloft willen.

Kies samen met je partner een liedje uit

Ben je er nog niet uit op welk liedje jullie openingsdans gaan doen? Neem dan snel de tijd om met je partner jullie favoriete liedjes te beluisteren. Krijg je graag advies op maat? Dan staan deze specialisten altijd voor jullie klaar! Neem dus gerust contact met hen op!

https://www.dancepoint.be/