Sociale verkiezingen
Image default
Woning en Tuin

Deze matrassenwinkel in de regio Antwerpen helpt u verder

Heeft u per ongeluk iets op het bed geknoeid of zitten er gele vlekken in uw matras? Lees dan hier wat u er aan kan doen. Ook om de levensduur van uw matras te verlengen raad matrassenwinkel Dormex, te vinden bij Antwerpen, u aan uw matras schoon te houden. Heeft u na het lezen van dit artikel nog meer vragen, dan ben u bij Dormex, de beddenwinkel net buiten Antwerpen, aan het juiste adres.

Vlekken uit uw matras verwijderen

Veel voorkomende vlekken, zoals zweet en urine vlekken zijn vaak te verwijderen met producten die iedereen in zijn kast heeft staan. Zo kunt u zweetvlekken verwijderen met tafelzout en urinevlekken met soda en warm water. Een bloedvlek verwijderen wordt lastiger als het bloed opgedroogd is, maar kunt u het beste proberen met shampoo en warm water. Heeft u een andere vlek in uw matras, vraag de experts bij Dormex, de matrassen-en beddenwinkel die te vinden is in de buurt van Antwerpen. Heeft u geen vlekken maar wilt u uw matras opfrissen? Gebruik dan baking soda. Strooi een ruime hoeveelheid uit over uw matras en gebruik een borstel om het erin te borstelen. Laat de baking soda een geruime tijd intrekken, het liefste een paar uur, en zuig het daarna op met de stofzuiger. Vraag voordat u een vlek schoonmaakt na bij één van de specialisten bij matrassenwinkel Dormex, te vinden vlakbij Antwerpen, of u dit ook met uw matras doen kan.

Contacteer ons voor meer tips

Een topmatras beschermt uw matras en is makkelijk schoon te maken. Lucht uw topmatras elke dag en draai hem elke twee weken om uw bed zo fris mogelijk te houden. Bent u benieuwd welke topmatras bij uw matras past? Laat u bij de beddenwinkel in de regio van Antwerpen informeren over de verschillende topmatrassen. Bezoek onze matrassenwinkel in Wuustwezel, in de buurt van Antwerpen.

https://dormex.be/