Sociale verkiezingen
Image default
Eten en drinken

Deze mobiele frituur komt graag bij u langs

Als u op zoek bent naar een leuk en creatief idee op vlak van voeding, dan biedt Friet & Co u de ideale oplossing. Deze frietspecialist staat namelijk voor u klaar met een mobiele frituur die bij u aan huis komt om u te voorzien van heerlijk verse frietjes. Heeft u binnenkort een feestelijke gelegenheid op de planning staan, zoals de verjaardag van uw zoon of dochter, of een communie- of familiefeest? Heeft u geen zin om zelf uren in de keuken te staan en wilt u met een uniek concept voor de dag komen? Dan doet u er goed aan om bij deze professional een mobiele frituur te huren die graag bij u aan huis komt.

Een uniek concept

Op het vlak van een mobiele frituur is Friet & Co koploper. Deze specialist levert al 15 jaar luxe frituurwagens aan huis in heel België en Nederland. Zowel particulieren als bedrijven kunnen beroep doen op het unieke concept van deze expert. Als u kiest voor een frituur aan huis, dan heeft u de keuze uit drie verschillende formules. Alles is à volonté zodat iedereen zijn buikje rond kan eten. Beslist u liever zelf wat uw gasten voorgeschoteld krijgen? Dan kunt u zelf uw menu samenstellen. Waar u ook voor kiest, uw gasten zullen gegarandeerd smullen van al het lekkers dat deze frietspecialist te bieden heeft.

Informeer naar de mogelijkheden

Bent u geïnteresseerd om een mobiele frituur aan huis of op uw feest te laten langskomen? Krijgt u graag nog wat meer informatie over de verschillende formules en mogelijkheden? Aarzel dan niet om telefonisch contact op de nemen met de enthousiaste medewerkers van Friet & Co, of vul het online contactformulier in. Hoe dan ook, het is aangeraden om niet te lang te wachten als u een mobiele frituur wilt huren. Dit is een populair concept dus u reserveert het best tijdig een wagen. Zo bent u verzekerd dat u op de door u gewenste datum kunt smullen van hun knapperige, verse frietjes en heerlijke frituursnacks.