Sociale verkiezingen
Image default
Dienstverlening

Een eiken vloer wordt steeds populairder

De inrichting van het huis is iets waar we toch graag de nodige aandacht aan besteden. Vooral de vloer is belangrijk. Want die ligt er als het goed is voor wellicht tientallen jaren. Dus bij het uitzoeken van een mooie stevige eiken vloer gaat u niet over één nacht ijs. Kijken en vergelijken tot u de perfecte combinatie heeft gevonden met de rest van de inrichting en de sfeer van de woning. Voor de afwerking kiest u natuurlijk mooie eiken fineer plinten. Die maken de vloer helemaal compleet. Bovendien zorgen de plinten ervoor dat de vloer beschermd wordt tegen beschadigingen en dat er geen vuil en vocht onder het hout kan lopen.

Welke kleur wordt de vloer?

Een eiken vloer hoeft niet per se de standaardkleur van eikenhout te hebben. Er zijn diverse bewerkingen mogelijk. Niet alleen met verf maar ook door bewerking met lak of olie. Hiermee krijgt het hout een unieke uitstraling. U kunt kiezen voor een lichte of donkere vloer. Bij Q-Floor in Rotselaar heeft u keuze uit een ruim assortiment. Dat geldt natuurlijk ook voor de eiken fineer plinten. Die kunt u in dezelfde kleur als de vloer bestellen. Maar een afwijkende kleur kan ook een fraai effect hebben.

Een nieuwe vloer kunt u gewoon online bestellen

U kunt direct een prijsopgave aanvragen voor uw nieuwe eiken vloer, als u wilt inclusief eiken fineer plinten. Daarmee kunt u dan meteen aan de slag. Zorg dat u goed bent voorbereid voor het leggen van uw nieuwe vloer. Heeft u hiermee geen ervaring, dan kunt u dit wellicht beter overlaten aan een professional. Zeker als u ook direct vloerverwarming wilt laten plaatsen. Voor het leggen van een parketvloer is het verstandig om ondertapijt te gebruiken. Dit dempt het geluid van lopen en schuiven met meubilair. Zeker bij een bovenwoning is dit aan te raden om overlast te voorkomen.