Sociale verkiezingen
Verbouwen

Een PU gietvloer, een mooie optie voor uw houten vloer

Een PU gietvloer is een afwerkvloer die voor tal van verschillende doeleinden gebruikt kan worden. Doordat een polyurethaan vloer op vrijwel elke ondergrond gebruikt kan worden, is het ook voor een houten vloer een zeer geschikte afwerking. Als u op zoek bent naar een gladde vloer die ook zacht aanvoelt, is een PU gietvloer zeker het overwegen waard. Doordat de vloer goed te combineren is met vloerverwarming, kunt u volop genieten van een zachte en warme vloer. Maar niet alleen voor in huis is een PU gietvloer een fijne vloer. Ook in gymzalen, ziekenhuizen en kantoren worden de vloeren veel gebruikt.

Een vloer in de kleur die u wenst

De kleur van een vloer is heel persoonlijk. In sommige huizen is een lichte vloer mooi, terwijl in andere huizen juist een wat donkerdere vloer meer tot zijn recht komt. En wellicht wilt u graag een heel kleurrijke vloer in uw woning of bedrijf. Met een PU gietvloer kunt u elke kleur kiezen die u wilt. De vrijheid die u heeft om zelf een kleur te bepalen, is dan ook een groot voordeel van een gietvloer. Een ander voordeel is dat u een gietvloer zelf kunt doen. U hoeft geen bedrijf in te schakelen om de vloer te gieten, maar u kunt gemakkelijk zelf aan de slag. Een gietvloer zelf doen is eenvoudiger dan u denkt!

Uw PU gietvloer koopt u bij deze specialist

Een PU gietvloer kunt u natuurlijk op meerdere plaatsen verkrijgen. Maar bij Decochip kunt u zowel de vloer als alle benodigde materialen verkrijgen om zelf uw gietvloer te gieten. Daarnaast kunt u op de website én in een workshop ter plaatse alles leren om uw gietvloer zelf te doen. Zo heeft u bijvoorbeeld producten nodig voor de schraaplaag, om te impregneren en verschillende soorten gereedschap. En heeft u nog vragen omtrent uw nieuwe vloer? Dan kunt u natuurlijk altijd contact opnemen om uw vraag te stellen. Ook op de website vindt u alle informatie die u nodig heeft.