Sociale verkiezingen
Image default
Woning en Tuin

Een sectionale garagepoort die als gegoten in uw magazijn past

Magazijnen hebben vaak grote garagepoorten nodig om te voorkomen dat de heftrucks of transpalletten er niet met alle producten door geraken. Dat probleem kan eenvoudig opgelost worden door een elektrische garagepoort te kopen bij CMT Poorten uit Kasterlee. Zo bent u zeker dat alles door de poort geraakt en hoeft u zelfs niet meer manueel de garagepoort te openen.

Hoe werkt een industriële sectionaalpoort juist?

Wanneer u opteert voor een elektrische garagepoort van deze specialisten, geniet u van alle voordelen die een sectionaalpoort te bieden heeft. Eerst en vooral is de werking van dit type poort zeer eenvoudig. De panelen van de poort worden geplaatst onder het plafond of volgens de daklijn. U kan er eveneens voor kiezen om deze verticaal boven de opening te plaatsen. De verschillende panelen gaan loodrecht open. Daardoor verliest u een absoluut minimum aan plaats in uw magazijn, wat u altijd kan gebruiken voor extra producten. Aangezien de experten van CMT Poorten voornamelijk werken met een elektrische garagepoort, hoeft u bovendien geen moeite meer te doen bij het openen of sluiten van de poort. Al vanop afstand kan de bestuurder van een heftruck de garagepoort openen. Zo moet deze niet uitstappen en bespaart uw bedrijf dus heel wat tijd. Krik uw efficiëntie daarom nog verder op door een elektrische garagepoort van deze onderneming te kiezen. Vindt u niet meteen een poort met de juiste afmetingen in het aanbod van deze specialisten? Dan maken ze met veel plezier een garagepoort op maat van uw magazijn. Dat is namelijk een van hun vele specialiteiten, die u eveneens terugvindt op hun website: cmt-poorten.be.

Stel deze experten al uw vragen over sectionaalpoorten

Wilt u graag weten in welke materialen deze poorten beschikbaar zijn? Bent u op zoek naar een specifieke kleur en vraagt u zich af of ze dit in hun aanbod hebben? Wenst u een bepaalde grootte te bestellen? Met al deze vragen en meer kan u bij hen terecht! Neem vandaag nog contact met hen op.