Sociale verkiezingen
Image default
Dienstverlening

Een service op maat bij advocatenkantoor in Antwerpen

Bent u op zoek naar een advocaat om u in een zaak te vertegenwoordigen of wilt u graag advies en begeleiding bij bepaalde administratie? Dan zit u zeker goed bij bekwaam CGK Advocaten, een bekwaam advocatenkantoor in Antwerpen. De experten specialiseren zich bijvoorbeeld in het arbeidsrecht, sociaal recht, vennootschapsrecht of familierecht. Maar ook voor andere kwesties die te maken hebben met het algemeen burgerlijk recht kunt u bij hen terecht. Zij trachten met behulp van veel ervaring en expertise elk juridisch probleem deskundig op te lossen. U bent steeds op de hoogte van alle opties en alternatieven bij elke stap in de procedure zodat u zich zelf geen zorgen hoeft te maken over het verdere verloop van de zaak.

Vraag de juiste juridische dienstverlening aan voor uw bedrijf

Advocatenkantoor in Antwerpen, CGK Advocaten kan u als werkgever veel zorgen en papierwerk ontnemen zodat u opnieuw tijd kunt maken voor belangrijkere dingen binnen uw bedrijf. Zo kan een ervaren advocaat u begeleiden bij alle complexe regels voor contracten, aanwerving, tewerkstelling, ontslag, sociale zekerheid en andere aspecten omtrent het arbeidsrecht. Het is essentieel om u te laten bijstaan zodat u geen boetes of hoge kosten riskeert door een gebrek aan kennis. Op die manier kunt u een goede verstandhouding behouden tussen werkgever en werknemer en bent u op de hoogte van hoe u de hoge sociale zekerheidsbijdragen kunt compenseren. Een expert kan u bijvoorbeeld ook helpen bij het opstellen van goede arbeidsovereenkomsten waarin clausules staan die eventuele conflicten in de toekomst kunnen vermijden. Veel valkuilen en onverwachte kosten kunnen worden vermeden bij een opzeg of ontslag. Laat u daarom bijstaan door een advocaat in Antwerpen die zich specialiseert in het arbeidsrecht, sociale zekerheid, maar ook de gevoelige kwesties zoals die uit het familierecht.

Neem contact met hen op voor meer informatie

Heeft u dringend nood aan juridisch advies of bijstand voor zaken uit onder andere het arbeids-, vennootschaps- of familierecht? Aarzel dan niet om langs te komen op het advocatenkantoor in Antwerpen zodat een advocaat uw dossier kan zorgvuldig kan opstellen en beoordelen. Kies voor de juiste hulp en vermijd onnodige kosten of conflicten!