Sociale verkiezingen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Gepast juridisch advies van een advocaat ondernemingsrecht voor bedrijven

Heeft u voor uw bedrijf de diensten van een advocaat in ondernemingsrecht nodig? U kunt een advocaat die gespecialiseerd is in ondernemingsrecht nodig hebben wanneer bijvoorbeeld een vennootschap wil oprichten, een bedrijf wil overnemen, een handelscontract wil afsluiten of omdat u een geschil heeft. U kunt ook de diensten inroepen van deze advocaat wanneer u gaat herstructureren of een vennootschap wilt ontbinden. Bij Caluwaerts Uytterhoeven kunt u een advocaat in ondernemingsrecht vinden die bedrijven voorzien van gepast juridisch advies en juridische begeleiding op het gebied van ondernemingsrecht. 

Een advocaat in ondernemingsrecht bij een gerechtelijke reorganisatie

Wanneer uw bedrijf in zwaar weer is geraakt en u tijdelijk niet beschikt over de middelen om uw schulden af te lossen biedt een gerechtelijke reorganisatie uitkomst. Uw advocaat ondernemingsrecht kan u ondersteunen bij deze aanvraag en er alles aan doen om ervoor te zorgen dat u uw bedrijf kunt redden. De advocaat helpt u om een reorganisatieplan op te stellen evenals alle andere nodige contracten en gerechtelijke documenten. De advocaat kan ook optreden als bemiddelaar bij geschillen die kunnen ontstaan tussen de schuldeisers en uw bedrijf. Door een advocaat in ondernemingsrecht tijdig in de arm te nemen hoeft u zich geen zorgen te maken zodat u alle aandacht kunt geven aan de gerechtelijke reorganisatie. 

Juridisch advies op maat van uw advocaat ondernemingsrecht

Wanneer u voor uw bedrijf de hulp nodig heeft van een advocaat ondernemingsrecht, dan kunt u contact opnemen met het advocatenkantoor Caluwaerts Uytterhoeven. Het kantoor dat al sinds 2001 bestaat heeft meer dan 30 meertalige bekwame advocaten in dienst waaronder advocaten die zich hebben gespecialiseerd in ondernemingsrecht en u bij kunnen staan bij verschillende juridische procedures als het oprichten van een vennootschap of het aanvragen van een gerechtelijke reorganisatie. De advocaten van Caluwaerts Uytterhoeven helpen u graag met advies op maat en zorgen ervoor dat uw gerechtelijke documenten op orde zijn.