Sociale verkiezingen
Aanbiedingen

Kiezen steeds meer mensen voor een nieuwe i7 computer kopen? Waar kun je op letten

De enige kennis die u heeft als u een desktop wilt kopen, is het type bureaublad dat u wilt aanschaffen. In de bureaumarkt vindt u echter een breed scala aan configuraties, verschillende vormen en maten en snel veranderende specificaties van functies. Tegenwoordig kun je maar beter een nieuwe i7 computer kopen deze zijn de laatste tijd namelijk goed in de aanbieding.

De volgende handleiding is opgesteld om ervoor te zorgen dat u in staat bent om tot de juiste specificatie van de gewenste functies te komen. Bij elke functie zijn links opgenomen om te komen tot verschillende modellen die beschikbaar zijn met die functie.

  • Processor- CPU’s zijn de belangrijkste functie die bepalen wat u kunt doen, hoeveel u kunt doen en hoe snel u met uw systeem kunt werken. De processorspecificatie vermeldt het merk, het processortype en de processorsnelheid.
  • Tot enige tijd geleden was de algemene opvatting dat een hogere processorsnelheid de prestaties beter zal zijn. Niet meer. De grote processorfabrikanten Intel en AMD hebben de processormarkt gerevolutioneerd met dual core en quad core processoren in één stuk silicium.

Je kunt met de nieuwste desktop computers veel sneller surfen

Single core chips zoals AMD Sempron, en Intel Celeron D kosten niet veel en zijn geconfigureerd in laag geprijsde desktops vanwege hun lage prestaties en lage snelheid. Ze draaien nog steeds de show de reden dat de meeste software is ontworpen voor uitvoering op een enkele draad (een stroom van gegevens) of processor kern.

De AMD Athlon 64 is niet snel, maar voldoet aan alle eisen op het gebied van computergebruik. Ook de prijs is gedaald met de lancering van nieuwere processoren.

Een i7 computer is tegenwoordig een stuk sneller

Een dubbele processor bestaat uit twee processorkernen op een enkel stuk silicium. Het voordeel van meerdere processoren is de mogelijkheid om meer dan één draad te verwerken. Wanneer er meerdere applicaties tegelijk draaien, worden de meerdere processoren parallel verwerkt en dit verhoogt de snelheid van de prestaties. Klanten die van plan zijn om meerdere taken uit te voeren, moeten bij 3D-games met desktops aandringen op een dual-core processortype.

  • AMD Athlon 64 X2 –
  • De Intel Core 2 Duo-processoren zijn snel en energiezuinig en kunnen de meest intense toepassingen uitvoeren. Het is geconfigureerd in zowel low end systemen als in gaming PC’s.
  • Processor snelheid is een andere specificatie van de processor die aandacht nodig heeft voor de aankoop, want ook deze functie bepaalt welk gebruik u kunt maken van uw bureaublad. De processor voert de instructies uit die worden ontvangen van RAM. Dus als het bureaublad bedoeld is voor gecompliceerde berekeningen en tekeningen voor grafische afbeeldingen en games zal een snellere processor nodig zijn.
  • 1,5 tot 2 GHz- Processorsnelheid in dit bereik zou voldoende zijn voor de behoeften van studenten of kleine kantoren.
  • 2.2 tot 2.7 GHZ
  • 2,8 tot 3,4 GHz-processoren met 3 GHz en hogere snelheden zoals Pentium 4 en gelijkwaardige AMD-processoren zijn ideaal voor desktop-multimedia en Gaming-pc’s.
https://vergelijk-gratis.nl/all-in-one-pc/