Sociale verkiezingen
Image default
Verbouwen

Offerte ramen

U kunt kiezen voor het klassieke vaste raam, natuurlijk kunt u ook het kiepraam, het onderhangraam, het taatsraam en het schuifraam openen, ze passen ook ineens perfect bij uw buitenmuur, deur of garagedeur. Heb je visie? Ontdek alle mogelijkheden en vul de details in met de adviseur.

onze manier
Een duurzame, energiezuinige en stijlvolle woning. Het beste rendement op uw investering in nieuwe buitenschrijnwerkproducten. Hiervoor huur je ons bedrijf in!

De materiaalkeuze voor kozijnen lijkt ingewikkeld. Meestal wordt dit bepaald op basis van de te behalen isolatiewaarde, maar ook uw smaak zal hier invloed op hebben.

Al onze ramen met prachtige afwerkingen zijn zorgvuldig vervaardigd. Daarom behoren ze altijd tot het hoogste beveiligingsniveau. Bijvoorbeeld: massieve hoeklasnaden voor PVC-ramen en hoogwaardige fijnkorrelige verf voor aluminium ramen. Al onze ramen zijn standaard uitgerust met extra vergrendelingsnokken om de veiligheid te garanderen.

Ons bedrijf gebruikt alleen geteste en duurzame materialen. Deze plaatsen wij volgens hoge kwaliteitseisen.

Type vensterglas
Niet alleen het kozijn en de stijl van het raam hebben een grote invloed op de isolatiewaarde! Om aan de wensen van iedereen te voldoen, kunt u kiezen uit verschillende glassoorten. Kiest u voor hoogrendementsglas, dubbellaags glas, drielaags glas, veiligheidsglas, zonwerend glas of vierseizoenenglas? Onze adviseurs helpen u graag bij het oplossen van alle glasproblemen. Ook glas in lood, gezandstraald glas en andere glassoorten behoren tot de mogelijkheden.

 

Offerte ramen Aluminium Buitendeur Prijs

https://offerte-pvc-ramen-deuren-glazen-schuif.be/0042-offerte-ramen.html