Sociale verkiezingen
Image default
Dienstverlening

Rolstoel transport

Mobility4all is een zeer betrokken bedrijf, zeer betrokken bij hun doelgroep, dus als u vragen heeft over de ombouw van een voertuig of andere vragen over gehandicaptenvervoer, staan ​​zij zeker open om uw vragen te beantwoorden en u verder te helpen. U kunt hen zowel per e-mail als telefonisch bereiken en zij beantwoorden graag uw prangende vragen over gehandicaptenvervoer. Ook kunnen vrijblijvende consulten ingepland worden, zodat u een goed beeld krijgt van de mogelijkheden en de service. 

Hoe u de beste rolstoelhelling kiest voor uw behoeften. Rolstoelhellingen hebben over het algemeen een ongemakkelijke vorm, probeer er altijd een te dragen voordat u ze koopt, voor de afstanden die u waarschijnlijk moet dragen. Andere rolstoelhellingen die u kunt overwegen, zijn die waarmee u toegang krijgt tot uw auto, deze kunnen helpen om uw rolstoel gemakkelijk in de auto te zetten. Onthoud dat drempels, treden en trappen nooit een belemmering mogen vormen voor toegang tot wat u wilt of moet doen. Voor rolstoelgebruikers die kunnen overstappen tussen rolstoel en autostoel, zal het aanpassen van de standaard auto een beter en goedkoper alternatief zijn. Wilt u meer informatie over automatische aanpassingen voor mindervaliden in Belgie neem dan contact op met Mobility4all

Draaibare autostoelen hebben een soort basis nodig om ze gemakkelijker te kunnen draaien. Deze zijn vaak ingebouwd en kunnen niet worden verwijderd, wat betekent dat ze niet compatibel zijn met reissystemen. U zult zien dat de meeste draaibare autostoelen 360 graden draaien, terwijl sommige slechts 180 graden draaien. Het belangrijkste verschil is dat een rotatie van 360 ° een achterwaarts en voorwaarts gerichte stoel is, terwijl een rotatie van 180 ° slechts in één richting is gericht, maar u kunt deze draaien om het in- en uitstappen voor het kind gemakkelijker te maken. van de stoel. 

Een andere optie is om elektronische bedieningselementen en hydraulische bedieningshendels te installeren. Voor mensen met een lichamelijke beperking of ziekte kunnen voor zorginstellingen verschillende soorten ziekenvervoerbussen worden gehuurd of gekocht. Voor elk type ziekte of aandoening is er een passende bus beschikbaar. Er zijn ambulancebusjes, maar ook rolstoeltoegankelijke busjes en krukken voor ziekenvervoer. In het assortiment zijn bekende automerken als Mercedes Benz en Volkswagen Caddy Maxis te koop. Een busje is natuurlijk ook te leasen. Alle typen hebben een achterklep zodat een brancard en rolstoel gemakkelijk kunnen worden opgetild. Op deze manier kan in elke mobiliteitsbehoefte worden voorzien.