Sociale verkiezingen
Image default
Dienstverlening

Voor de verhuur van licht en geluid zit u hier goed!

Licht en geluid, het zijn cruciale onderdelen van elke feest of evenement, maar de benodigde installaties zelf aankopen is zeer prijzig. Daarom kunt u bij Pro Industries uit Oud-Turnhout terecht voor de verhuur van licht en geluid voor al uw evenementen. Dit bedrijf specialiseert zich in de technische ondersteuning van events in de ruime omgeving van Turnhout. Organiseert u dus binnenkort een festival, bedrijfsfeest of ander event? Dan kunt u hier terecht voor alle licht- en geluidsinstallaties. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van dit bedrijf? Lees dan zeker verder!

Altijd de juiste licht- en geluidsinstallaties

Een feest is pas echt een feest met sfeervolle muziek en aangepast licht. Daar zorgen de deskundige medewerkers van Pro Industries uit Oud-Turnhout voor. Met de installaties voor licht en geluid die zij aanbieden ter verhuur zorgt u steeds voor de juiste sfeer op uw event. Daarmee maakt het niet uit of u een groots festival organiseert of net een gezellig tuinfeest met uw volledige familie. Het aanbod van dit bedrijf is zeer uitgebreid zodat u er steeds terecht kunt voor de gepaste installaties. Gaande van geluidsboxen tot een draaitafel voor de DJ tot een microfoon en zelfs walkie talkies om het hele event in goede banen te leiden. Alles voor licht en geluid vindt u ter verhuur bij dit deskundige bedrijf in regio Turnhout.

Vraag een offerte aan

Bij Pro Industries kunt u dus terecht om geluid en licht te huren? Wist u echter dat u er ook de nodige installaties voor uw event kunt aankopen? Dit is een voordeligere optie wanneer u regelmatig events of feesten plant. Ook hier heeft u de keuze uit een ruim assortiment. Op de website van Pro Industries nabij Turnhout kunt u het allemaal ontdekken. Ontvangt u graag advies bij uw keuze of wilt u een offerte op maat opvragen? Neem dan zeker contact op met het bedrijf. Op hun website vindt u alle informatie hierover.

https://www.proindustries.be/home/