Sociale verkiezingen
Image default
Zakelijke dienstverlening

Voor effectieve ongediertebestrijding doe je beroep op deze expert

Heeft jouw bedrijf te maken met ongedierte? Zoals ratten en duiven die aangetrokken worden door het afval van je restaurant? Of heeft jouw hotel last van luizen of kakkerlakken? Dan heb je nood aan ongediertebestrijding! Omdat elk type ongedierte een andere aanpak vraagt, doe je hiervoor het beste beroep op een expert. Zoek jij een bedrijf met veel ervaring waarbij u geniet van doeltreffende ongediertebestrijding? Dan kan je rekenen op Valor Services Group! Dit bedrijf biedt een ruime waaier aan reinigingsservices aan voor bedrijven in heel België. Benieuwd wat de experts van Valor voor jou kunnen betekenen? Lees dan zeker verder.

Ontdek de ruime dienstverlening van dit bedrijf

Naast professionele ongediertebestrijding en -preventie, biedt Valor Services Group nog heel wat andere diensten aan voor professionals. Ben je bijvoorbeeld werkzaam in de horeca? Dan staat dit bedrijf graag in voor de dieptereiniging van je grootkeuken en het reinigen van je professionele dampkappen. Dat reinigen van de dampkappen is belangrijk om de hygiëne en de brandveiligheid in je keuken te garanderen. Verder verzorgt Valor Services Group ook de schoonmaak van bedrijfssanitair, het onderhoud van het ventilatiesysteem en zelfs specialistische reiniging zoals droogijsstralen. Kortom, Valor Services Group is dé one-stop shop voor al jouw professionele schoonmaak en ongediertebestrijding.

Vraag naar meer informatie

Wil jij de Valoristen inschakelen om ongedierte binnen je bedrijf aan te pakken? Wil je de dampkappen in je grootkeuken laten reinigen voor je brandverzekering? Dan staan deze experts voor je klaar met een doeltreffend plan van aanpak en een oog voor detail. Leer je graag eerst meer over de mogelijkheden van dit bedrijf of de werkwijze? Dan vind je op de website van Valor Services Group een uitgebreide uitleg. Heb je daarna nog vragen of wil je een offerte aanvragen? Dan vind je op de website contactgegevens voor de behulpzame medewerkers van Valor Services Group.