Sociale verkiezingen
Banen en opleidingen

Wat leer je tijdens een NLP Practitioner opleiding?

Werkt u veel met mensen en wilt u zich verder ontwikkelen? Dan kan het interessant zijn om u te verdiepen in NLP. NLP staat voor Neuro Linguïstisch Programmeren waarbij denkgedrag centraal staat. Om je hierin te verdiepen kun je de NLP Practitioner opleiding volgen. Je leert hoe bepaalde denkpatronen van invloed zijn op je gedrag, je gevoel en je communicatie met anderen. Vervolgens leer je hoe je denkpatronen doorbreekt waardoor je anderen kunt helpen met hun gedrag, gevoel en communicatie. Tijdens de NLP Practitioner opleiding leer je technieken om veranderingen in het gedachtenpatroon tot stand te brengen. Wanneer je werkzaam bent als coach, therapeut, trainer, manager of een ander beroep waarbij je veel met mensen werkt, is het zeer waardevol om je te verdiepen in Neuro Linguïstisch Programmeren.

De NLP Practitioner opleiding volgen voor persoonlijke ontwikkeling

De NLP Practitioner opleiding biedt veel mogelijkheden op het gebied van persoonlijke ontwikkeling. Door je te verdiepen in denkpatronen, is het uiteindelijk makkelijker om antwoord te krijgen op bepaalde vragen zoals:

  • Wat wil je veranderen in je leven?
  • Hoe krijg je meer controle over jezelf?
  • Door welk probleem word je belemmerd?

Je kunt de NLP Practitioner opleiding volgen bij RaVisie. Een opleidingsinstituut waarbij kwaliteit van begin tot eind centraal staat. De manier van lesgeven is anders dan bij standaard opleidingsinstituten. Theorie en praktijk worden met elkaar afgewisseld waardoor je de theorie sneller zult begrijpen en meteen praktijkervaring opdoet. Bovendien krijg je de gelegenheid om mee te doen aan oefendagen, zodat je de techniek nog sneller onder de knie krijgt!

Schrijf je in voor deze interessante opleiding

Heb je interesse in deze opleiding? Schrijf je dan in voor een kennismakingsmiddag of – avond of voor een NLP introductiedag. Hier maak je kennis met de docent en de opleidingslocatie in Woudenberg. Bekijk de website voor een overzicht van de introductiedagen en schrijf je in!

https://ravisie.nl/