Sociale verkiezingen
Image default
Beauty en verzorging

Wilt u nagelstyliste worden? Volg dan een opleiding bij deze nagelstudio

Als u nagelstyling geweldig vindt en u daar graag uw beroep van zou willen maken, dan kunt u overwegen om een opleiding nagelstylist te volgen. Nagelstylist is een creatief beroep waar u veel van uzelf en uw creativiteit in kwijt kunt. Als u nagelstyliste wilt worden, heeft u naast een behoorlijke dosis creativiteit ook de nodige kennis nodig. Als u overweegt om nagelstyliste te worden, dan kunt u daarom het best een opleiding volgen bij een erkende nagelstudio of nagelstylist. In Vlaanderen kunt u bijvoorbeeld een opleiding volgen bij nagelstudio Tres Sjiek. De oprichtster van deze studio is nagelstyliste Nele Decock, een ervaren styliste met ruim 20 jaar ervaring in het nagelvak die u alles kan leren wat u moet weten.

Verschillende opleidingen

Wanneer u als nagelstylist aan de slag gaat, doet u meer dan alleen het kunstig lakken van nagels. U plaatst bijvoorbeeld ook nagels van acryl, de zogenaamde gelnagels. Het aanbrengen van deze kunstnagels is een heel precies werkje waar enige kennis en oefening voor nodig is. Daarnaast helpt een nagelstylist ook mensen die problemen hebben met zwakke nagels of die last hebben van nagelbijten. U heeft dus naast praktische skills ook theoretische kennis nodig over de verzorging van verschillende soorten nagels. Tijdens de opleiding tot nagelstyliste worden al deze onderwerpen behandeld en komen alle aspecten van het nagelvak aan de orde. U begint bijvoorbeeld met de opleiding tot Basis Manicurist als u nagelstyliste wilt worden. Daarna kunt u de Perfectietraining Gelnagels volgen.

Een starterspakket gelnagels voor als u nagelstylist wilt worden

Bent u van plan om een nagelstyliste te worden? Dan moet u een opleiding volgen en daarvoor heeft u bepaalde materialen nodig. Het starterspakket gelnagels bevat alle producten die u nodig heeft om te oefenen met gelnagels zetten. Kijk ook op de website van Tres Sjiek waar u alle opleidingen en producten kunt vinden die u nodig heeft als u een nagelstyliste wilt worden in Vlaanderen.