Sociale verkiezingen
Image default
Hobby en vrije tijd

Café te huur in Antwerpen met spelletjesautomaten

Ben je op zoek naar een café dat te huur staat in Antwerpen en heb je interesse in een overname? Dan is het slim om de specialisten van NV Bastenie in te schakelen. Deze vakmensen hebben de nodige ervaring en bieden de juiste diensten aan om jou te helpen bij het opstarten van een café dat je recent hebt overgenomen. Misschien heb jij al ervaring met cafés uitbaten, of misschien is dit de eerste keer. Wat het geval ook is bij de overname van je café, deze specialisten kunnen jou gegarandeerd helpen. Bovendien zijn ze gespecialiseerd in spelletjesautomaten aanbieden én onderhouden.

Waarom zou je kiezen voor spelletjesautomaten?

Het plaatsen van spelletjesautomaten in je café, biedt veel voordelen. Zo is dit een populaire bezigheid bij heel wat reguliere cafégangers, en kan je er ook extra inkomsten uithalen voor jezelf. Dit familiebedrijf kent de horecawereld door en door en zij weten dan ook als geen ander welke spelletjesautomaten perfect bij jouw café passen. Ze hebben heel wat verschillende machines die jij in je café kunt plaatsen, die te huur zijn, met als specialisatie de verschillende bingo-spelen. Alle spelletjesautomaten en andere caféspelen die je bij deze firma kunt huren om in jouw café te plaatsen bij de opening of na een overname, zijn van de allerhoogste kwaliteit. Je kan deze toestellen tegen een scherpe prijs huren om in jouw café te zetten, en ook het onderhoud neemt deze firma voor haar rekening. Je kan steeds rekenen op een technieker die zo snel mogelijk langskomt moest er een storing zijn. Het bedrijf is centraal gelegen in Antwerpen, dus je zal nooit lang moeten wachten op hulp.

Reken op deze vakmensen

Spelletjesautomaten en andere caféspelen zijn een ideale aanvulling om jouw café een tikkeltje extra te geven en ervoor te zorgen dat klanten langer blijven zitten. Ze zorgen voor extra amusement onder je klanten en jij verdient er een extra zakcent aan. Heb jij een café gevonden dat te huur staat voor overname en wil je hier graag kwaliteitsvolle spelletjesautomaten plaatsen? Reken dan op de expertise van NV Bastenie om jou hierbij te helpen. Surf naar hun website voor meer informatie in verband met vergunningen voor spelletjesautomaten.