Sociale verkiezingen
Image default
Hobby en vrije tijd

Een ballonvaart boeken en genieten van een volledige service

Heeft u altijd gedroomd van een ballonvaart? Waar wacht u dan nog op? Bij Madou Ballonvaarten, gevestigd in Oostwinkel, kunt u een ballonvaart boeken en uw droom laten waarmaken. Wanneer u ervoor kiest om een ballonvaart te boeken bij deze firma, kiest u voor topservice. Het familiebedrijf bestaat al meer dan veertig jaar en beschikt over een erg moderne vlot. Voor de ballonvaart van start gaat, krijgt u een grondige briefing en een originele ballondoop. Tijdens de vaart rekent u op professionele begeleiding en worden er drankjes en versnaperingen uitgedeeld. Op het einde krijgt u een leuk petje, een verrassingspakket en een certificaat.

Verschillende mogelijkheden

Bij het boeken van een ballonvaart bij Madou Ballonvaarten zijn er verschillende mogelijkheden. Zo is deze firma actief in heel België en zijn er verschillende zones en tal van mogelijke vaarroutes. Afhankelijk van de zone zal er ook een prijsverschil zijn in ballonvaart. Verder zijn er ook verschillende mogelijkheden wat het aantal passagiers betreft. Verkiest u een romantische ballonvlucht met zijn tweetjes? Dan is een ballonvlucht in de vroege ochtend zeker een aanrader. Tussen mei en augustus is er zelfs een gratis ontbijtje inbegrepen. Bent u op zoek naar een leuke activiteit voor een teambuilding? Ook grote groepen kunnen perfect terecht bij deze firma. Ze hebben meer dan tien manden en kunnen meer dan 100 personen tegelijk laten genieten van een ballonvaart. Bovendien is elke mand uitgerust met een instapdeur, waardoor ook mindervaliden mee kunnen genieten.

Boek uw ballonvlucht vandaag nog en geniet

Ziet u zichzelf al genieten tijdens een ballonvaart over het land? Aarzel dan niet om uw ballonvaart te boeken. Zijn er bepaalde zaken die onduidelijk zijn of wenst u meer informatie over de vlucht? Dan staat hun team altijd voor u klaar met de nodige informatie. Contacteer hen vandaag nog via de gegevens op hun website.

https://www.madou-ballonvaarten.be