Sociale verkiezingen
Bedrijven

De vloerenwinkel waar u een duurzame vloer koopt

Zoekt u een vloerenwinkel waar u een duurzame en mooie vloer kunt kopen? Ga dan niet zomaar naar een willekeurige leverancier. Kies de winkel waar u een houten vloer gaat uitzoeken met zorg. Deze vloeren gaan vaak tientallen jaren mee, mits ze van goede kwaliteit zijn. Het is daarom belangrijk dat u een vloer kiest waar u over pakweg tien of twintig jaar nog steeds blij mee bent. Een vloer die gemakkelijk is te combineren met een nieuw bankstel of een nieuwe eethoek is dan ook een uitstekende keuze.

Wat voor soort vloer past bij u?

Steeds meer mensen kiezen voor houten vloeren. Dat is niet zo vreemd. Deze vloeren vragen weinig onderhoud en zijn mooi en duurzaam. Ze kunnen tegen een stootje en blijven lang mooi. Laat u een keer een glas rode wijn vallen is er niets aan de hand. Een vochtige doek is voldoende om het probleem op te lossen. Qua onderhoud hoeft u zich ook geen zorgen te maken. De vloerenwinkel kan u adviseren hoe u uw vloer het beste dagelijks kunt reinigen en welk onderhoud nodig is om de paar jaar, afhankelijk van of de vloer intensief wordt gebruikt of niet.

Waarom kiezen voor een specialist in vloeren?

Als u kiest voor een vloerenwinkel met ruime ervaring, is de kans op tevredenheid een stuk groter. Van der Heijden Vloeren in Oss is zo’n winkel. Zij maken houten vloeren op maat en gebruiken daarvoor uitsluitende A-kwaliteit materialen. Op de website ziet u een impressie van het assortiment. U kunt online een offerte aanvragen of een bezoek aan de winkel brengen om de vloeren in het echt te zien. Als u uw keuze heeft gemaakt wordt uw vloer op maat gemaakt en behandeld conform uw wensen met lak, olie of een white wash. U koopt hiermee een vloer waar u vele jaren onbezorgd en met plezier van kunt genieten.