Sociale verkiezingen
Image default
Particuliere dienstverlening

Een brillenwinkel nabij Genk waar u steeds terecht kan

Wanneer u op zoek bent naar een nieuwe brillenwinkel nabij Genk, dan is Bruninx Design Optics uw beste zet. Deze optieker geeft u een optimale dienstverlening vol voordelen. Bent u benieuwd naar welke diensten deze brillenwinkel allemaal aanbiedt? Dit artikel lijst alle voordelen op. Op die manier krijgt u een goed beeld over deze professionele optieker.

Een brillenwinkel vol aanbod en begeleiding

Eerst en vooral is het belangrijk dat er veel verschillende modellen van brillen aanwezig zijn in een brillenwinkel. Bij deze brillenwinkel in Hasselt, nabij Genk, vindt u dan ook een uitgebreid en gevarieerd aanbod aan merken. Op die manier kan u volledig kiezen welk model en kleur van bril ideaal is voor u. Bovendien geven zij u een professionele begeleiding. Ze geven u eerlijk advies over de manier waarop de bril bij uw gezicht past. Zo gaat u zeker naar huis met een prachtige bril. Dankzij hun uitgebreide opleiding en regelmatige bijscholingen kunnen ze ook een oogmeting uitvoeren. Zo bent u zeker dat u de juiste sterkte aangemeten krijgt. Daarnaast biedt deze brillenwinkel nabij Genk ook verschillende soorten garantie op bril en brillenglazen aan. Zo bieden zij ook een garantie aan op multifocale brillenglazen aan. Deze gewenningsgarantie is ideaal wanneer u voor de eerste keer een bril met multifocale glazen krijgt. Soms gebeurt het namelijk dat mensen niet aan deze glazen kunnen gewennen. Wanneer dit gebeurt kan u gewoon teruggaan naar de winkel waar zij de brillenglazen onder garantie aanpassen.

Ga eens langs

Bij deze brillenwinkel nabij Genk vindt u dus gegarandeerd een bril die perfect bij u past. Dankzij de garantie op brillenglazen kan u met een gerust hart de glazen uitproberen. Indien nodig kunnen ze namelijk nog aangepast worden. Neem dus zeker een kijkje op de website van dit familiebedrijf. U vindt op bruninx.be de openingsuren van de brillenwinkel en meer informatie.