Sociale verkiezingen
Image default
Particuliere dienstverlening

Uw autoruit herstellen kan in een van de vele centra van deze specialist

Bij schade aan uw wagen, zoals een kapotte voor- of achterruit wilt u natuurlijk niet te ver reizen. U Wil namelijk de risico’s zo veel mogelijk vermijden en zo snel mogelijk geholpen worden. Cryns beschikt naast hun vestiging in Mortsel over tal van andere centra in heel het land. Zo hoeft u dus nooit te ver te rijden om geholpen te worden. Wilt u een autoruit laten herstellen? Of zit u met zware autoschade? Reken dan op deze gespecialiseerde firma! Lees verder en ontdek wat ze voor u kunnen doen.

Een specialist in autoherstellingen

Cryns is een échte autospecialist met een lange geschiedenis. Het bedrijf ontstond al in 1944 en is sindsdien nooit gestopt met groeien. Ondertussen beschikken over tal van vestigingen waar u terecht kunt met uw wagen. Ze kunnen verschillende soorten herstellingen uitvoeren: van het herstellen van uw autoruit, tot het (de)monteren van bepaalde onderdelen. Verder zijn ze ook gespecialiseerd in SMART repair. Bij deze techniek wordt er veel meer lokaal hersteld, dan meteen de hele wagen aan te pakken. Dat leidt vaak tot veel snellere resultaten, waarbij u ook nog eens veel minder hoeft te betalen. Dat is bijvoorbeeld ook het geval bij het herstellen van uw autoruit. Bij een sterretje dat klein genoeg is, zal er enkel een injectiehars ingespoten worden in het sterretje zelf, in plaats van de hele ruit te vervangen. Enkel bij grotere problemen aan uw ruit, zal deze wel volledig vervangen moeten worden.

Breng uw wagen zo snel mogelijk binnen

Zit u met schade aan uw wagen? Aarzel dan niet te lang om het te laten oplossen. Zo vermijdt u dat u in de toekomst voor grotere problemen komt te staan en bent u ook veiliger. Kunt u niet zonder wagen voor een langere periode? Dat is geen enkel probleem bij Cryns. Daar krijgt u immers een vervangwagen, zodat u nog steeds overal heen kunt rijden.

https://www.cryns.be/nl