Sociale verkiezingen
Image default
Auto's en Motoren

Een snelle renting van een elektrische wagen bij deze garage

Niemand zit graag lang zonder auto. Je geraakt heel moeilijk overal naartoe, zeker als je voor je werk naar klanten toe moet gaan. Het is daarom belangrijk om ook als je tussen bedrijfswagens zit, een auto ter beschikking te hebben. De experten van Move2Green hebben hier de ideale oplossing voor gevonden, namelijk de renting van een wagen voor lange of korte tijd. Heb jij dus interesse in de kortverhuur van een elektrische auto? Dan zit je bij hen altijd goed om een bedrijfswagen te huren.

Een ruime bestelwagen huren

Wanneer je voor je werk een ruime bestelwagen nodig hebt, maar jouw wagen momenteel stil ligt wegens onderhoud, kan je kiezen voor de kortverhuur van een elektrische auto. De specialisten van deze garage in Sint-Lievens-Houtem hebben immers verschillende merken in hun aanbod die bestelwagens produceren. De Peugeot e-Expert is zo’n bestelwagen die niet alleen elektrisch is, maar ook nog eens de ruimte biedt die je zoekt. Het nuttige volume bedraagt maar liefst 6,6m³ en de bestelwagen kan meer dan een ton aan lading vervoeren. Geen enkele taak is te zwaar voor deze hoogtechnologische en groene wagen. Toch is de wagen niet te groot om mee rond te rijden. Dankzij het compacte model van slechts 4,60 meter in de lengte rijd je eenvoudig over alle wegen. Zelfs in de stad kan je jouw lading er snel mee verplaatsen. Bij Move2Green bieden ze deze handige auto aan tegen een scherpe prijs. Ga jij voor de renting van deze wagen voor enkele dagen? Of wil je voor meerdere maanden deze bedrijfswagen huren? Het is allemaal mogelijk bij hen!

Vind de wagen die afgestemd is aan jouw behoeften

Elke taak vereist de gepaste wagen. Het is daarom belangrijk om een veelzijdige bestelwagen te kiezen. Bij deze specialisten in de renting van een elektrische wagen helpen ze je daar zeker bij. Ze geven deskundig advies en tonen je welke bedrijfswagen je kan huren. Ga dus zeker eens langs in Sint-Lievens-Houtem en kies voor de kortverhuur van een kwaliteitsvolle elektrische auto.

https://move2green.be/