Sociale verkiezingen
Image default
Bedrijven

In vastgoed beleggen: 5 voordelen van investeren in een vakantiehuis

Steeds meer mensen ontdekken de voordelen van investeren in vastgoed. Met name woonhuizen zijn geliefde investeringsobjecten vanwege het stabiele rendement dat ze bieden. Een andere interessante optie voor het beleggen in vastgoed is de aankoop van een vakantiewoning. Een vakantiewoning levert niet alleen een stabiel rendement maar biedt ook nog tal van andere voordelen, zeker wanneer u investeert in een vakantiewoning van het bekende Center Parcs Vastgoed. In dit artikel bespreken we de voordelen van een vakantiewoning als u in vastgoed gaat beleggen. 

In vastgoed beleggen: de vijf voordelen van een vakantiehuis

Wanneer u wilt investeren in vastgoed en u kiest ervoor een vakantiewoning van Center Parcs Vastgoed te kopen, dan heeft dat de volgende voordelen:

  • Bij deze betrouwbare partner kunt u veilig een investering doen. Center Parcs is al jaren een populaire vakantiebestemming wat betekent dat uw investering redelijk waardevast is en waarschijnlijk winst oplevert bij verkoop.
  • Een vakantiewoning kan een aantrekkelijke bron van inkomsten opleveren uit de verhuur. Bij deze expert bent u daarbij nagenoeg verzekerd van inkomsten omdat er regelmatig huurcontracten worden afgesloten met de looptijd van 15 jaar.
  • U hoeft geen zorg te dragen voor boekingen, huurcontracten en de afhandeling van de verhuur. Dit loopt allemaal via Center Parcs. 
  • Ook hoeft u niet te zorgen voor het schoonmaken en het onderhoud van de vakantiewoning, want ook dit loopt via het bedrijf. 
  • Als u in vastgoed gaat beleggen en in een vakantiehuis van Center Parcs Vastgoed investeert heeft u een leuk vakantieadres in Nederland, België, Frankrijk of Duitsland.

Kies voor een vakantiewoning als beleggingsobject

Wanneer u wilt investeren in vastgoed dan is een vakantiewoning van Center Parcs een interessante belegging die meer voordelen heeft dan nadelen. En besluit u ondanks alle voordelen toch het vakantiehuis weer te verkopen, dan doet Center Parcs Vastgoed zijn best u te ontzorgen en de vakantiewoning via zijn partners te koop aan te bieden. Heeft u nog vragen over het beleggen in vastgoed? Neem dan meteen contact op met deze professional!