Sociale verkiezingen
Image default
Management

MBA agribusiness

De Executive MBA (EMBA) in Food & Agribusiness is ontwikkeld met het duidelijke doel en de doelstelling om onderwijs te bieden voor early career high potentials in de Food & Agribusiness. Heeft u erover nagedacht om verder te groeien dan uw huidige positie? Heb je de ambitie om een verantwoordelijke toekomstige leider in de Food & Agribusiness industrie te worden? Ontdek wat je kunt leren als je deelneemt aan de EMBA in Food & Agribusiness.

 

Doel & doelstelling

De noodzaak van levenslang leren is steeds belangrijker geworden in deze tijd. De wereldwijde zakenwereld vraagt om goed voorbereide bedrijfsleiders. Leiders die beschikken over kennis en solide zakelijke vaardigheden, die in staat zijn om de `bigger picture` te zien en ook de wens hebben om een positieve impact in de samenleving te hebben.  Hoe zal ons EMBA-programma hiertoe bijdragen? Het programma omvat academische, persoonlijke en maatschappelijke ontwikkeling, samengebracht in de specifieke context van Food & Agribusiness. Het programma biedt state-of-the-art academische inzichten en combineert die met best practices van gerenommeerde bedrijfsleiders.

 

Academische ontwikkeling

De combinatie van werken en studeren biedt een intensieve maar zeer productieve leeromgeving. Je krijgt nieuwe theorie, best practices, inzichten en algemene perspectieven over hoe jouw specifieke product deel uitmaakt van de wereldwijde supply chain, business modellen en markten. Er zijn drie leerblokken.

 

– Blok 1. De rol van het bedrijfsleven in een complexe wereld

– Blok 2. Positionering voor duurzame waarde op lange termijn

– Blok 3. Het waarmaken / Veranderen voor impact

 

Elk blok wordt afgesloten met integratiemodules op hoog niveau over belangrijke kwesties en uitdagingen die specifiek zijn voor de Food & Agribusiness. Een afsluitend Management project, het zogenaamde Capstone project, dat je laatste bewijs is van je integrale managementvaardigheden op EMBA-niveau, zal specifiek zijn voor een Food & Agribusiness case, onder supervisie van wetenschappers van Wageningen University & Research.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Je wordt uit je comfortzone gehaald en uitgedaagd om te ontdekken wat je persoonlijkheid is, hoe je met uitdagingen omgaat, wat je kwaliteiten zijn en hoe je trouw kunt blijven aan je eigen stijl. U groeit in zelfvertrouwen en verbetert uw strategische vaardigheden.  In staat zijn nieuwe en vaak confronterende strategieën te overwegen, oordeelsvorming bij het nemen van beslissingen en het motiveren van mensen zijn belangrijke vaardigheden van goede leiders die wij u helpen te ontwikkelen.

 

Maatschappelijke ontwikkeling

De Food & Agribusiness industrie staat voor veel uitdagingen en wordt dagelijks geconfronteerd met nieuwe ontwikkelingen. Veranderende bedrijfsmodellen, toeleveringsketens en management vereisen dat u bovenop uw markt blijft zitten. Voedselzekerheid is geen eenvoudig gegeven. In ons MBA programma leer je over de laatste trends maar nog belangrijker ook over mogelijke lange termijn scenario’s en effecten. Met andere woorden, wij leren u hoe u uitdagingen en kansen kunt overzien en vooral hoe u ze kunt plaatsen in de bredere mondiale context van Food & Agribusiness.

 

Kortom, de Executive MBA in Food & Agribusiness biedt u alle instrumenten die u nodig hebt om uw carrière te verbeteren en een verantwoordelijk leider in de Food & Agribusiness sector te worden. 

 

Als u deel wilt uitmaken van een actieve leeromgeving,

neem dan contact met ons op.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/