Sociale verkiezingen
Financieel

Neem geen spaarrekening, maar ga in vastgoed investeren op een vakantiepark

Een aparte en interessante manier van in vastgoed investeren heeft zijn intrede gemaakt. Bij Center Parcs Vastgoed kunt u nu een recreatiewoning aanschaffen en deze aan het park ‘verhuren’. Zo zijn er vakantiewoningen te koop in België, maar ook in andere landen in Europa. Het mooie hiervan is dat u gegarandeerd een inkomen heeft. Zonder dat u zelf verder nog omkijken heeft naar uw huisje, krijgt u standaard een vast bedrag en dat biedt natuurlijk zekerheid. In vastgoed investeren was nog nooit zo zorgeloos en zeker!

In vastgoed investeren op een vakantiepark

Als u even de tijd neemt, dan kunt u zien dat er voldoende mogelijkheden zijn om te investeren in vastgoed op een vakantiepark. Het voordeel hiervan is, is dat het park alle onderhouds- en exploitatietaken op zich neemt. U hoeft dus niet actief op zoek te gaan naar huurders, u hoeft geen reparaties uit te (laten) voeren en u hoeft niet voor schoonmakers te zorgen. Dit doet het park allemaal voor u. In uw overeenkomst, die doorgaans zo’n 15 jaar geldig is, spreekt u met het park een huuropbrengst af en deze krijgt u 100% uitbetaald. De kosten voor vaste lasten en onderhoud zijn hier al van afgetrokken.

Beter dan een spaarrekening

Ook al is de crisis ver in het verleden, de banken liggen nog steeds achter met het herstel hiervan. Hierdoor is het vandaag de dag ongunstig om een spaarrekening af te sluiten. Als u toch kapitaal wilt opbouwen en ergens in wilt investeren, dan zult u een andere oplossing moeten zoeken. Het isoleren van uw woning, zonnepanelen en in vastgoed investeren zijn dan allen erg geschikte opties. En met een overeenkomst zoals boven omschreven kunt u eigenlijk weinig gebeuren. Heeft u het geld? Ga dan in vastgoed investeren op een bekend vakantiepark. U zult hier snel veel financiële vruchten van kunnen plukken.

https://www.centerparcs-vastgoed.be/