Sociale verkiezingen
Image default
Mode en Kleding

Welke portemonnee voor dames kopen?

Voor mannen, Alleen wanneer hun portemonnee eruit ziet als iets dat wordt gebruikt door opa wordt deze pas vervangen.
Maar voor vrouwen maakt het niet alleen hun look compleet, maar een portemonnee spreekt ook tot hun karakter.

Het lijdt geen twijfel dat een portemonnee een persoonlijker item is dan een handtas, waarin je dierbare spullen en geheimen verstopt zitten.

VOOR- EN NADELEN VAN DE MEEST POPULAIRE MATERIALEN VOOR EEN PORTEMONNEE
Laten we het eens hebben over de materialen voor de perfecte portemonnee. Katoen en synthetische stoffen zijn prima opties, maar ze slijten sneller en beginnen snel hun leeftijd te tonen. Leer is de beste optie.

Er zijn echter veel soorten leer, en het kan moeilijk en overweldigend zijn om te kiezen. Zie het als het bouwen van een huis, zou je een huis bouwen van multiplex of van eikenhout? Hetzelfde concept geldt voor portefeuilles.

WAT VOOR SOORT PORTEMONNEE MOET IK KOPEN?
Er zijn tegenwoordig veel stijlen op de markt, van traditioneel tot modern of grafisch. Welke je het beste bij je persoonlijkheid en je stijl vindt passen, kies je het beste. De stijl van de portemonnee is meestal afhankelijk van iemands wensen en behoeften.

– Bifold – Een tweedelige portemonnee dames, die in tweeën kan worden gevouwen en gemakkelijk in de zak van je spijkerbroek kan worden gestopt.
– Clutch – Dit type portemonnee is erg populair en wordt op de handen gedragen. Hij is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen en kleuren.
– ID wallet – Een kleine, dunne portemonnee die handig is om je creditcards of ID mee te nemen.