Sociale verkiezingen
Image default
Business / Financial Services

Almere en Schiphol neem een taxi !

Almere is een stad en gemeente in de Nederlandse provincie Flevoland, in de polder Zuidelijk Flevoland. De gemeente verwelkomde in oktober 2016 de 200.000ste inwoner en telde op 1 maart 2021 215.164 inwoners. Almere grenst aan de landzijde aan de gemeenten Lelystad en Zeewolde. Wikipedia

Overzicht van taxi’s in Almere

Taxibedrijf Taxibestellen.nl Almere

Het taxibedrijf Almere is een betrouwbaar taxibedrijf in Almere en omstreken.

Businesstravel-mulder

Wat is Businesstravel-Mulder Businesstravel-Mulder verzorgt onder meer privévervoer, luchthavenvervoer en touringcar vervoer. U heeft aan hun een betrouwbare partner 

Bezoek Almere

 1. Wat te doen in Almere?
 2. Almere
 3. Wij zijn open!
 4. Neem een taxi Almere Schiphol

Wil jij actief genieten? Dan is Almere de perfecte bestemming voor jouw dagje of weekendje weg! Een bezoek aan Almere is namelijk altijd verrassend anders. De jongste stad van Nederland heeft veel te bieden en is zeker niet saai! Ontdek de moderne architectuur, geniet van de natuur en beleef Almere. Of je nu een dagje, weekend of een hele week Almere bezoekt, je zult je geen moment vervelen. Op zoek naar een taxi van Almere Naar Schiphol, kijk dan eens op Taxibestellen.nl

Essentiele winkels geopend

Wegens de huidige maatregelen zijn momenteel de winkels in Almere Centrum gesloten. Alleen de essentiële winkels zijn nog geopend. Onderaan vind je een handig overzicht met alle winkels die momenteel geopend zijn. Op zoek naar iets anders?
Bekijk ook het handige overzicht van winkels met een Click & Collect service. En ontdek welke restaurants er een afhaal en bezorg service hebben.

Belastingen Almere

Iedereen die in Almere woont, een bedrijf heeft of eigenaar is van een pand, ontvangt jaarlijks (meestal eind februari) het aanslagbiljet gemeentelijke belastingen Almere. Je kunt jouw aanslagbiljet online inzien (DigiD verplicht). Op het aanslagbiljet staan maximaal drie belastingen vermeld, afhankelijk van jouw situatie.

 • Doe een coronatest voor vertrek op Schiphol
 • Testen op Schiphol
 • Covid-19
 • FAQ
 • Eten, drinken & shoppen

Met de auto

Voor veel reisbestemmingen heb je een negatieve COVID-testuitslag nodig. Bekijk wat voor jouw reis nodig is bij het reisadvies op Nederlandwereldwijd.nl en laat je testen voor je vertrekt. Kijk van tevoren goed hoe lang je testresultaat geldig is. Het is ook mogelijk om op Schiphol een sneltest te doen. Dit kan alleen op afspraak, ga hiervoor naar Test2Fly.nl.

Hoe werkt een sneltest op Schiphol? Maak een afspraak op Test2Fly.nl.

Klik bij Afspraaktype op ‘Sneltest (Antigeen test), € 69,00’ en kies je locatie ‘Vertrekhal 1’ of “Traverse’.

Selecteer de dag en het tijdstip, houd daarbij rekening dat je testuitslag maximaal 24 uur oud mag zijn voordat je het vliegtuig instapt.

Betaal je boeking. Deze service kost 69 euro per persoon. Je ontvangt per e-mail een bevestiging van je afspraak. Kom op de afgesproken tijd en datum naar de testlocatie in Vertrekhal 1 en neem je paspoort of ID en de bevestigingsmail mee. Je registreert je via de QR-code in je e-mail – zo kan je testresultaat worden gekoppeld aan je gegevens.  Een deskundige neemt de sneltest bij je af. Je krijgt na 15-20 minuten de uitslag.

Negatief getest? Je kunt veilig op reis. Het testresultaat wordt naar je verstuurd per e-mail. Je moet dit kunnen tonen als je erom gevraagd wordt.
Positief getest? Helaas kun je niet op reis. Je ontvangt het resultaat per e-mail. Het resultaat wordt gedeeld met de GGD. Ga in quarantaine en hanteer de regels van het RIVM.

 • Taxibestellen.nl | Taxi Almere en Schiphol taxi
 • Adres: James Cookroute 99
 • Telefoon: 036-200 22 65
 • Openingstijden: 24 uur per dag geopend
 • Categorie: Taxibedrijf