Sociale verkiezingen
Image default
Business / Financial Services

BTW scan voor ondernemers

BTW scan voor ondernemers

Ben ben je benieuwd hoe het bedrijf of de organisatie ervoor staat als het om BTW gaat? Met de BTW scan bekijken we samen naar de activiteiten van het bedrijf en de btw gevolgen daarvan. De BTW heffing en de bijkomende risico’s en mogelijkheden brengen we in kaart. Zo wordt duidelijk waar nog kansen liggen voor belastingteruggave en de risico’s van een naheffing. Hierdoor ben je als bedrijf of organisatie voorbereid op eventuele extra kosten. Er wordt een plan van aanpak opgesteld om de situatie in kaart te brengen en hoe dit kan worden aangepakt. Daarna gaan we aan de slag om ervoor te zorgen dat de naheffing zo klein mogelijk blijft. 

Rapportage BTW scan

Na de BTW quick scan worden de bevindingen verwerkt in een duidelijke rapportage waarin de fiscale risico’s en kansen worden vermeld. Deze rapportage wordt vervolgens besproken met de desbetreffende leidinggevende of directie van het bedrijf. Hierna kunnen we samen een plan van aanpak opstellen om de risico’s aan te pakken en de kansen te benutten. 

Kosten BTW scan

De kosten van een btw scan varieren tussen de €300 en €600 euro exclusief btw en reiskosten. De kosten hangen van de grootte van het bedrijf of de organisatie af. De kosten worden vooraf aan de BTW scan besproken, zodat je niet voor verrassingen komt te staan. 

Ben je geinteresseerd in een BTW scan van de organisatie of het bedrijf? Neem dan contact op via de website en dan bekijk ik wat ik voor je kan betekenen. 

https://www.houtsmabtwadvies.nl/diensten/btw-quick-scan/

Je kunt bij Houtsma BTW-Advies terecht voor de volgende diensten

  • Helder btw-advies, in duidelijke taal
  • Een second opinion
  • Een btw quick scan
  • Advies bij bezwaar en beroep
  • Advies en ondersteuning bij belatingcontrole
  • Advies en ondersteuning bij de suppletieaangifte
  • Advies en ondersteuning bij herstructurering
https://www.houtsmabtwadvies.nl/diensten/btw-quick-scan/