Sociale verkiezingen
Image default
Woningen

Verbeter uw positie op de vastgoedmarkt met een vastgoedstylist

Het optimaal verkoopklaar maken van uw woning of appartement vraagt om de juiste aanpak. Geen idee hoe u meer bezoekers kan lokken, een bod krijgt aangeboden waar u het mee eens bent of hoe u de positie van uw pand op de vastgoedmarkt kan verhogen? Een vastgoedstylist van IntraStijl benadrukt de karakteristieken van uw pand en werkt de minpunten subtiel weg via interieurstyling. Lees hieronder verder om zoveel mogelijk potentiële kopers aan te trekken!

Zo gaat de professional te werk

Een kale ruimte zonder decoratie of meubelen spreekt een stuk minder aan dan een leefruimte met stijl en persoonlijkheid. Het is trouwens bewezen dat panden met een gezellige sfeer een stuk meer kans hebben op een gunstig bod. Een professionele vastgoedstylist gaat te werk volgens een gedetailleerd plan om uw pand zo goed mogelijk in de kijker te zetten. De volledige analyse van uw woning en advies op maat behoren standaard tot het takenpakket. U kan meteen zelf aan de slag met de praktische tips van de vastgoedstylist of u kan de samenwerking met IntraStijl naar eigen wens uitbreiden. Het is mogelijk om mooie en perfect afgewerkte (kartonnen) meubelen en decoratie te huren die helemaal bij uw persoonlijke smaak passen. Pand verkocht of is de afgesproken tijdsperiode verlopen? Dan worden alle gehuurde stukken (die trouwens verzekerd zijn) ook weer opgehaald door de vastgoedstylist.

Contacteer IntraStijl en krijg positieve feedback van kopers

Een vastgoedstylist zorgt ervoor dat uw pand sneller wordt verkocht, zonder dat u zelf veel acties moet ondernemen. De ervaren werknemers van de onderneming staan klaar met een antwoord op al uw vragen over vastgoedstyling. Vrijblijvende informatie over de verschillende opties voor uw pand of meteen een offerte op maat krijgen? Neem contact op met IntraStijl via telefoon of e-mail. Een gunstige verkoop, dat begint bij een interieur met huiselijke sfeer! 

https://www.intrastijl.be/