Sociale verkiezingen
Image default
Dienstverlening

Betonnen gietvloeren laten plaatsen laat je door deze expert doen

Wil je betonnen gietvloeren laten plaatsen door een expert? Dan vertrouw je zonder zorgen op de experts van ABBI Industrie uit Niel. Voor een gietvloer in Antwerpen ben je bij deze expert dus zeker op de juiste plaats. Wist je dat je naar beton, ook kan kiezen voor een betonlook? Hieronder lees je alvast wat meer over de voordelen van een betonlook.

Betonlook voor je gietvloer in Antwerpen

Wanneer de look van beton voor jou perfect is, maar je toch wilt gaan voor iets meer flexibiliteit dan een betonnen vloer, dan is een betonlook vloer ideaal. De basis is een epoxy- of polyurethaanvloer, die zeer slijtvast zijn. Daardoor zijn ze ideaal in de industriƫle wereld, denk maar aan autogarages. Maar ook in de woningbouw kan je perfect deze betonnen gietvloeren laten plaatsen. Een gietvloer heeft als voordeel dat er geen naden in zitten, wat wilt zeggen dat je hem makkelijk onderhoudt. Daarom is een gietvloer ideaal in woningen en bedrijven in Antwerpen. Ze geven geen stof af, waardoor ook mensen met luchtwegproblemen geen problemen ervaren. Een pluspunt dat vooral in de zorgsector zwaar doorweegt. Een traditionele betonnen vloer moet al snel twintig centimeter dik zijn om niet te barsten en droogt pas na weken. Met een kunsthars gietvloer in je woning of bedrijf in Antwerpen geniet je van een snelle opdroging, en kan het afgewerkt worden om water- en zelfs zuurdicht te zijn. Dit kan ook met gewone beton, maar dat duurt dan wat langer.

Geniet van de allerhoogste kwaliteit gietvloeren

Wil je betonnen gietvloeren laten plaatsen? Denk dan zeker ook eens aan de optie om voor een betonlook gietvloer te gaan. Deze heeft andere voordelen en eigenschappen en kan ideaal zijn voor jouw situatie. Als je nog vragen hebt of met twijfels zit, dan kan je via abbi.be nog meer informatie inwinnen of meteen je vragen neerleggen bij het ervaren team.