Sociale verkiezingen
Meubels

Boomstam vergadertafel voor kantoor

Hout is natuurlijk al eeuwen een populair materiaal voor meubilair en parket, maar tegenwoordig is het ook populair in robuuste en natuurlijke vorm. Boomstamtafels zijn gemaakt van één of meer grote stukken boomstam, waardoor ze uniek uitzien. Dankzij hun natuurlijke uitstraling, duurzaamheid en grootte zijn boomstamtafels ook op kantoren als vergadertafels zijn een mooie toevoeging. Het is een unieke eyecatcher voor elke werkplek.

Vergadertafel van hout

Een vergadertafel bepaalt de uitstraling van uw vergaderruimte. Wanneer u nieuwe klanten ontvangt is deze vergadertafel een bijzonder statement piece en heeft uw vergadering gelijk een goede start. Door de vorm en afwerking van de tafel kunt u de vergadertafel een unieke uitstraling geven en aanpassen qua functionaliteit. U kunt kiezen voor een ovale tafel, wat een intiemer gevoelg geeft, of een rechthoekige vergadertafel met natuurlijke randen. Er zijn heel veel opties en samenstellingen mogelijk. Wel moet u rekening houden met de afwerking van het blad, gezien de tafel waarschijnlijk internsief gebruikt gaat worden en niet moet gaan beschadigen. Een boomstam vergadertafel is hoe dan ook een aanwinst voor elk kantoor. 

Vergadertafel op maat

Wil jij een mooie, robuuste boomstam vergadertafel kopen voor uw kantoor of vergadertafel? Dan moet u eerst over een aantal dingen nadenken. Denk na over de beschikbare ruimte en het formaat van de vergaderruimte. Ook moet u nadenken hoeveel personenaan de vergadertafel moeten passen. denk ook aan de hoogte van de tafel en de dikte van het blad. Houd er rekeing mee dat boomstamtafels erg zwaar zijn. 

Opties voor vergadertafels

Een houten tafel met stalen frame ziet er industrieel uit en past bij jonge, moderne bedrijven. Een sierlijke of minimalistische uitvoering van een stalen frame is juist geschikt voor chiquere kantoren of luxe conferentie zalen. Natuurlijk is een houten frame ook mogelijk. Een voordeel van boomstamtafels is tevens dat er geen draagbalk onder de tafel nodig is, waardoor u de stoelen gewoon kunt aanschuiven. Een vergadertafel kunt u op maat laten maken door Exclusive Woods. Zij zullen uw wensen met u doornemen en de perfecte vergadertafel voor uw kantoor maken.

 

https://www.boomstamtafel.be/vergadertafel