Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

De perfecte luiertas voor mama

De luiertas is de perfecte accessoire voor iedere jonge moeder. Wanneer je net een kleintje hebt gekregen, kan het leven nogal chaotisch worden. Het is dan ook prettig als je alles op één plek hebt. Maar er zijn zo veel verschillende luiertassen. Waar moet je nou eigenlijk op letten en hoe weet je zeker dat je de juiste aanschaft? Door hierop te letten weet je zeker dat jij de juiste luiertas aanschaft.

Grootte

Allereerst is het belangrijk om de juiste grootte voor jouw luiertas te kiezen. Krijg je een tweeling, dan zal je meer ruimte nodig hebben dan wanneer je een enkele spruit ter wereld brengt. En wat voor type ben jij? Heb je aan enkele spulletjes genoeg, of heb je het liefst alles bij je?

Indeling

Ook de indeling speelt een rol bij het kiezen van de juiste luiertas. Sommige ouders hechten veel waarde aan een vak voor het flesje, een vak voor de luiers, een klein vakje voor de speen en noem het maar op. Dit terwijl andere ouders hier helemaal niet zoveel waarde aan hechten; éen groot vak voor alle spullen volstaat.

Verstelbaar

Ben jij niet de enige die de luiertas of luieretui gebruikt? Dan is het wellicht aan te raden om een tas met verstelbare banden aan te schaffen. Niet iedereen is natuurlijk even groot als jij.

Gewicht

Je loopt veel rond met jouw luiertas. Maar waar niet iedereen altijd bij stilstaat, is dat de luiertas ook redelijk wat kan wegen. Hoeveel weegt een luieretui zonder dat er spullen in zitten? Dit kan wel oplopen tot een paar kilo. Het is daarom handig om even goed te kijken naar het gewicht van de tas, vóórdat je bestelt!

Gelukkig is er ook nog een extra optie. Jut en Juul Lifestyle for Kids heeft ook een fysieke locatie, waar je gewoon even langs kunt gaan. Hier kun je de diverse luiertassen gewoon even passen en even een oefenrondje lopen. Laat even weten als je komt, dan zetten wij de koffie alvast klaar!

 

https://www.jutenjuul.nl/