Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

De v-hals onder de v-halzen

Het boord van de v-hals is bij iedereen wel bekend: namelijk de grote V. beetje voor de handliggend, maar de grote van de boord is bij veel verschillende v-hals t-shirts wel verschillend. Er zijn boorden van 1cm tot en met 2 cm. Om u een bepaald inzicht te geven: de t-shirts van shirtsofcotton.com hebben een boord van 1cm, terwijl de t-shirts van Alan Red een boord hebben van 1.3 cm. Het is net wat de klant fijn vindt om te dragen, maar hoe bepaal je nou de juiste soort v-hals, wat voor look geeft dit en hoe kan je hiermee de aandacht trekken?

De look die gecreëerd wordt met een v-hals

De look heeft veel te maken met het feit hoe de met hoe de boord is ingesneden. Dit omdat de boord de aandacht van toeschouwers automatisch naar beneden leidt. Zo leidt je met een v-hals t-shirt de aandacht naar je lichaam en shirt eerder dan naar je hoofd. Een eenvoudige maar geweldige uitvinding dus die v-hals. Vandaar dat het ook zo leuk is als een mooi t-shirts een v-hals heeft, daarmee wordt het shirt immers nog eens extra benadrukt!

Wat ook opvalt is dat een t-shirt met v-hals een hele  andere uitstraling heeft dan een t-shirt met ronde hals? Zelfs de persoon die het shirt draagt zal er een heel andere look door krijgen.

De aandacht trekken met behulp van een v-hals

Het lijkt bijna niet te begrijpen dat een zo eenvoudige ingreep als het insnijden van de hals op een t-shirt een shirt een compleet andere look kan geven. Toch is het zo, en meer zelfs, het geeft ook de drager van het shirt een heel andere uitstraling. De verklaring is nochtans redelijk eenvoudig. Bij een v-hals t-shirt wordt de aandacht naar je mannelijke borstkas getrokken. Bovendien trekt de v-hals ook de aandacht naar het t-shirt toe. En dus koop je voor je mooiste t-shirts soms liefst een versie met v-hals.

We zijn het als man niet zo gewoon natuurlijk, onze hals zo diep te mogen tonen. Op kantoor moeten we al zo vaak in pak en das rondlopen en in de koudere periodes van het jaar krijgen we al helemaal de kans niet. Maar in de warmere maanden van het jaar is een v-hals perfect. Het geeft een frisser en vrijer gevoel dan de klassieke ronde hals én het creëert een extra zomers effect!

Het diverse aanbod van ShirtsofCotton

Nu je dit allemaal gelezen heb, denk je waar vind ik nou zo’n perfect v-hals t-shirt?  ShirtsofCotton heeft alle verschillende v-halzen t-shirts die er zijn en ze houden het lekker simpel. Shirtsofcotton houdt het bij de 3 basis kleuren: zwart, wit en grijs. En dat zijn eigenlijk alle kleuren die niet uit de kledingkast gemist kunnen worden kledingkast. Welke maat en kleur je ook zoekt, we hebben vast een leuk t-shirt in de aanbieding. Enkele V-halzen uit ons aanbod zijn perfect geschikt voor een chique avondje uit, maar ook prima voor in de zomer of andere casual gelegenheden. Daarnaast hebben we uiteraard ook gewone t-shirts met v-hals in de aanbieding.

 

https://shirtsofcotton.com