Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Dubbel glas

Wat is de reden waarom u overweegt om dubbel glas aan te gaan schaffen?

Vandaag de dag is dubbel glas niet meer weg te denken op de woningmarkt. Het is dan ook helemaal niet zo vreemd dat ook u overweegt om deze keuze te maken voor uw woning of appartement. Het is verstandig om van tevoren goed oriënteren. De mogelijkheden met dit type glas zijn namelijk zeer breed.

 

Bespaar aanzienlijk op uw energierekening door te kiezen voor dubbel glas

Een van de voornaamste redenen waarom mensen een keuze maken om enkel glas te vervangen voor dubbel glas, zijn toch wel vanwege financiële redenen. Door te kiezen voor de dubbele laag kunt u namelijk behoorlijk besparen op uw energierekening. In veel gevallen heeft u de kosten die u heeft gemaakt in slechts tien jaar al terugverdiend en u kunt ook nog eens honderden euro’s besparen. Om er achter te komen hoeveel u binnenkort gaat besparen, kunt u het beste even contact opnemen met de specialist. Ze kunnen u als geen ander adviseren over het beste type glas en weten alles over ieder type woning.

 

Kies uit verschillende soorten dubbel glas

De essentie van ieder type dubbel glas is hetzelfde. Het glas bestaat uit minstens minimaal twee glasplaten en tussen deze platen vindt u een isolerende laag. Het glas staat daarom al bekend als isolatieglas. Vandaag de dag heeft u de keuze uit verschillende varianten. Denk hierbij aan HR++ glas en HR+++ glas. Natuurlijk wilt u weten wat het precieze verschil is tussen iedere variant. Kiest u voor een type met meer plusjes, dan kunt u vertrouwen op een variant die een hogere isolatiewaarde kan bieden. Het glas komt voor in nieuwbouwprojecten, maar bij oude en statige panden is dit niet altijd even vanzelfsprekend. Of u nu een woning uit de jaren ’30, een woning uit de jaren ’50 of een woning uit de jaren ’80 hebt, verzeker uzelf van duurzame een dubbele beglazing.