Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Een prefab dakkapel: snel meer ruimte in uw woning

Een dakkapel op het schuine dak van uw woning geeft u meer licht en ruimte op de zolder. Het plaatsen van een dakkapel kan heel snel: meestal is het werk in één dag klaar. De uitbouw hoeft zelfs niet ter plaatse in elkaar gezet te worden. Kiest u voor een prefab dakkapel, dan wordt deze volledig in de fabriek gemaakt. Hij hoeft dan alleen nog maar op het dak geplaatst te worden.

Voor- en nadelen van een prefab dakkapel

Een prefab dakkapel is al klaar als hij aankomt op de plaats van bestemming. Hij kan dus snel geplaatst worden met een minimum aan bouwafval. De verbouwing levert zo slechts beperkte overlast op. Is de woning al wat ouder, dan is echter de kans groot dat niet alles even netjes recht is. Een prefab dakkapel is dan minder geschikt omdat deze dan moeilijk goed passend te maken is. Een dakkapel die al volledig klaar is, moet met een hijskraan geplaatst worden. Hiervoor moet genoeg ruimte beschikbaar zijn bij het huis. Bovendien moet u hier toestemming van de gemeente voor hebben.

Laat u goed informeren

Wilt u weten of een prefab dakkapel iets voor u is? Vul dan het online offerteformulier in van BM Daktechniek of vraag meer informatie via het contactformulier. De medewerkers helpen u graag de juiste keuze te maken.