Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Floor mediator bij scheiden

Kies voor Floor Mediator bij scheiden, omdat scheiden als lastig genoeg is. Floor Mediator kan daarbij de hulp zijn die men nodig heeft om op een gezonde en wel overwogen wijze uit elkaar te gaan. Met mediation is het eenvoudiger om het proces op een neutrale manier af te ronden waardoor de betrokken partijen geen verdere stress ondervinden en belangrijke persoonlijke banden kunnen ontwikkelen die van nut zijn indien er kinderen mee zijn gemoeid.

Ook kan Floor Mediator handig zijn wanneer er bij een echtscheiding sprake is van ingewikkelde juridische kwesties waar men simpelweg geen tijd voor of voldoende kennis over heeft om dat op een adequate wijze aan te pakken. De helpende hand van een professionele en daarvoor opgeleide mediator is in zo’n geval meer dan welkom.

Scheidingsproces vergemakkelijken

Het is mogelijk om met Floor Mediator het scheidingsproces aanzienlijk te vergemakkelijken. Men kan zorgen dat de onderlinge communicatie sterk blijft en dat geen van de betrokkenen zich afgedaan voelt. Men krijgt beide de ruimte en tijd om gehoord te worden, ook al kan men het onderling met elkaar oneens zijn. De mediator is in dat geval het neutrale verbindingsstuk in een scheiding die ervoor zorgt dat het traject op een professionele manier wordt afgerond. Dan geeft dat de mogelijkheid om emotioneel alles te verwerken zonder dat daarbij onnodige stress van wettelijke of financiële zaken bij komt kijken. Ook wat betreft het opvangen van kinderen kan men aan onze mediator overlaten.

We letten ook op details

Als echte specialist in familiezaken letten onze mediators ook op de details. Zo zorgen we ervoor dat alimentatie in orde komt. Dat maakt niet uit of het om partneralimentatie of om kinderalimentatie gaat. En zo zijn er nog heel wat factoren waar rekening mee gehouden wordt wanneer onze mediator het echtscheidingsconvenant opstelt en de omringende zaken voor de ex-partners en eventuele kinderen regelt.