Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Goedkope brommer

Als je op zoek bent naar een goedkope brommer kun je kiezen voor een tweedehands brommer of een nieuwe budget scooter. Bij een tweedehands goedkope brommer moet je altijd opletten, zeker als je particulier koopt. Aan de andere kant is een nieuwe goedkope brommer ook een risico omdat je vaak niet bekend bent met het merk. Het is zeker mogelijk een geschikte goedkope brommer te kopen als je weet waar je op moet letten. Met deze tips koop je een goedkope brommer die niet alleen een koopje is, maar ook goed!

 

Tweedehands goedkope brommer kopen

Je kunt volop snorfietsen en bromfietsen vinden op de diverse online marktplaatsen. Bij particuliere verkoop van tweedehands goedkope brommers heb je geen garantie. Via internet bestellen is risicovol, als je een proefrit gaat maken moet je wel verstand hebben van techniek. Controleer ook of er nog onderdelen verkrijgbaar zijn voor onderhoud.

 

Je kunt overigens ook via een officiële dealer een tweedehands goedkope brommer kopen, vaak met garantie. Dan heb je meer zekerheid, en waarschijnlijk kan de verkoper ook vervangende onderdelen en accessoires leveren.

 

Nieuwe goedkope brommer kopen

Een Vespa is prachtig maar niet goedkoop. Gelukkig zijn er volop retro scooters voor een fractie van de prijs. Is goedkoop in dit geval duurkoop? Dat hangt er vanaf wat je verwacht. Een goedkope brommer is gemaakt op minder kilometers per jaar en vervaardigd van goedkopere materialen. Je mist de nieuwste snufjes en de afwerking is vaak iets minder. Toch zijn er goedkope brommers die ideaal zijn voor fijne ritten in het weekend en woon-werkverkeer zolang je de scooter netjes zult onderhouden. Kies dan vooral voor een betrouwbare dealer die je ook service kan verlenen na aankoop. En vermijd het “bouwpakket” waar je zelf veel aan moet sleutelen.

 

Welke goedkope brommers zijn ook goed?

Bij goedkope brommers kijk je in eerste instantie naar de prijs/kwaliteitsverhouding.

 

  • IVA: Meerdere Retro scooters onder de duizend euro.
  • Killerbee: Net als IVA meerdere modellen voor minder dan duizend euro.
  • Turbho: Net een tikje hoger in prijs en iets luxer dan voorgaande merken met grotendeels dezelfde constructie.
  • Sym: Mooie middenklasse scooters met een aantal opvallend luxe details en opties voor een schappelijk prijsje.
  • Piaggio: Het merk achter Vespa maakt ook midbudget goedkope brommers met een moderne look en een opvallend lage prijs.
https://www.fastfuriousscooters.nl/brommer/