Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

GTM en kilometerregistraties

Bij GTM kan men techniek voor kilometerregistraties krijgen. Dat kan voor verschillende doeleinden gebruikt worden. Zo kunnen startende ondernemers de apparaten van GTM gebruiken, maar het is ook mogelijk dat overheidsinstellingen er toepassingen voor vinden. De projecten en diensten die we leveren zijn zeer divers en daarom de moeite waard om te bekijken op onze website bij de cases.

Kilometerregistratie kan nuttig zijn voor beheerders van wagenparken. Daar kan de vloot in de gaten worden gehouden en de efficiëntie gemeten worden. Aan de hand van de gegevens kan men bepalen wat er gedaan kan worden om te zorgen voor de beste fleet management. Met voertuigvolgsystemen kan men voor track & trace zorgen die kilometerregistraties vereenvoudigt, GTM maakt dat mogelijk.

Beheer van een wagenpark

Als men het beheer van een wagenpark wil regelen kan men het beste software nemen. GTM biedt dergelijke software die ingebouwd is in apparatuur die men in voertuigen kan plaatsen. Veel daarvan is door ons ontwikkeld. Met GPS van Global TrackMarks kan men auto’s, vrachtwagens en andere zaken volgen. Voor een wagenparkbeheerder is het zeer handig. Daarbij krijgt men rapportages die men om de week of maand kan krijgen. Verder hebben onze producten het keurmerk RRS wat voor RitRegistratieSystemen is. Dat betekent dat het is goedgekeurd om voor wagenparkbeheer te dienen. Zo kan men met GTM kilometerregistratie over alle data beschikken die men nodig heeft. De techniek is zeer uitgebreid en zorgt voor de beste gegevens voor bedrijven. GTM maakt ritregistratie op die wijze mogelijk.

Voertuigvolgsystemen met track & trace

Met een voertuigvolgsysteem van GTM beschikt men over een hoge kwaliteit track & trace systeem waarmee men van alles en nog wat kan meten op een betrouwbare wijze. Denk aan het feit dat men geen telefoontjes meer hoeft te plegen en dergelijken. Het wordt allemaal automatisch opgenomen. Neem daarom voertuigvolgsystemen met track & trace van GTM.

https://www.globaltrackmarks.nl/