Sociale verkiezingen
Image default
Business / Financial Services

Helder BTW-advies voor ondernemers

Op zoek naar btw-advies?

Ben je ondernemer? Dan ontkom je helaas niet aan de afdracht van btw. De steeds maar veranderende wet- en regelgeving rondom btw roept bij veel particulieren en ondernemers vragen op. Heb je twijfels over de juiste toepassing van btw? Dan staat Houtsma BTW-Advies voor je klaar. Wij geven als specialist op het gebied van btw graag antwoord op al je btw-vraagstukken. Daarbij voorzien wij al onze klanten van persoonlijk advies. Of het nu gaat om internationale handelstransacties, dropshipping, transacties met onroerende zaken, met BTW belaste (ver)huur van onroerende zaken of zorg- of onderwijsvrijstellingen,  consignatiegoederen, BTW-entrepots of ketenaansprakelijkheid; dankzij uitgebreide kennis en expertise kunnen wij je adviseren over alle aspecten van de BTW. Martin Houtsma van Houtsma BTW-Advies geeft je altijd duidelijke oplossingen en helder advies. Hij brengt de risico’s binnen je onderneming in kaart en zorgt ervoor dat je zekerheid – en geen vragen – meer hebt over de toepassing van de btw.

Je kunt bij Houtsma BTW-Advies terecht voor de volgende diensten

  • Helder btw-advies, in duidelijke taal
  • Een btw quick scan
  • Een second opinion
  • Advies bij bezwaar en beroep
  • Advies en ondersteuning bij belatingcontrole
  • Advies en ondersteuning bij de suppletieaangifte
  • Advies en ondersteuning bij herstructurering

Martin Houtsma heeft kennis van zaken, betreft alle aspecten van btw. Heb je vragen over btw en de kleineondernemingsregeling, btw in de zorg of wil je btw-advies bij de verkoop van onroerend goed? Schroom niet om contact op te nemen en om persoonlijk advies te vragen. Houtsma heeft altijd up-to-date vakkennis. Wij adviseren ondernemers, belastingadviseurs en accountants. We helpen je graag door te zorgen dat je geen onnodig hoge btw-afdracht doet.

Welke kosten zijn er verbonden aan btw-advies?

Houtsma BTW-Advies biedt altijd vooraf duidelijkheid over de precieze kosten van het advies. De kosten hangen af van de omvang en de complexiteit van jouw btw-vraagstuk. Ben jij als ondernemer op zoek naar gedegen btw-advies in duidelijke taal? En wil je vooraf graag een persoonlijke offerte ontvangen? Neem dan vrijblijvend contact op met Houtsma BTW-Advies. Martin Houtsma staat voor je klaar.

 

 

https://www.houtsmabtwadvies.nl/diensten/btw-advies/