Sociale verkiezingen
Image default
Dienstverlening

Luchtdichtheidstest op uw installatie

Zoekt u naar een bekwaam bedrijf om de luchtdichtheid van uw installatie te meten? Reken dan op de professionele aanpak van Thermodetect in Beervelde. Een specialist zorgt ervoor dat elke installatie grondig wordt getest. Zij voeren voor u een lokale blowerdoortest uit door druk te genereren met speciale apparatuur. Met een berekening en een grondige luchtdichtheidstest door een expert weet u al snel hoeveel energie er in uw installatie verloren gaat. Het is dus essentieel om de luchtlekken tijdig op te sporen. Zulke testen zijn steeds op maat van uw installatie en zijn dus steeds accuraat. Vertrouw op een expert om deze klus voor u te klaren.

Bespaar energie en laat de luchtdichtheid tijdig meten

Weet u niet hoe luchtdicht uw installatie is? Laat de luchtdichtheid dan zo snel mogelijk meten door een expert van Thermodetect. Met de juiste luchtdichtheidstest kunnen ze het probleem onmiddellijk opsporen zodat u geen kostbare energie hoeft te verliezen. Zeker bij installaties zoals koelcellen of diepvriesmagazijnen is de luchtdichtheid erg van belang. Het kleinste luchtlek kan al zorgen voor een groot warmteverlies op ijsvorming op de wand. Ook in server- of verfopslagruimtes kan een gebrekkige luchtdichtheid zware gevolgen hebben. Een expert kan met professionele apparatuur alle luiken testen met behulp van een blowerdoortest die ook voor gebouwen wordt gebruikt. Reken op een professional om uw installatie weer energiezuinig te maken.

Vertrouw op een expert voor een test van uw installatie

Als u nog zoekt naar een ervaren bedrijf om een luchtdichtheidstest op uw installatie uit te voeren, zit u goed bij dit bedrijf. Samen met een expert kunt u veel geld uitsparen door de luchtdichtheid van installaties tijdig te laten meten. In bepaalde installaties kan het zelfs erg gevaarlijk zijn om luchtlekken te negeren. Met een professionele test weet u onmiddellijk waar uw installatie nog isolatie kan gebruiken.