Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Online bestellen

In deze tijd waar we zoveel mogelijk thuis moeten blijven, wordt er meer dan ooit online geshopt. Een logisch gevolg natuurlijk, want winkelen zit er niet in als je thuis moet blijven, maar online winkelen kan wel altijd. Vandaar dat er ineens een grote stijging zit in mensen die online wat bestellen.

De meest bestelde producten zijn natuurlijk kledingstukken. Want dit is een van de dingen die het makkelijkst bereikbaar is online. Daarnaast zijn er wat producten die ook een logisch gevolg zijn van deze crisis. Dat is de vraag naar handgel om goed de handen schoon te houden en natuurlijk mondkapjes, die we per 1 juni allemaal zullen moeten dragen in het openbaar vervoer. Maar er zitten ook producten bij die ineens als zoete broodjes over de toonbank gaan, die je misschien wat zullen verbazen. Dit zijn bijvoorbeeld skeelers en fietsen. Omdat we zoveel tijd om handen hebben en de sportclubs dicht waren, was het een logisch gevolg om meer te gaan skeeleren en fietsen, om toch lekker bezig te blijven.

Maar al deze producten moeten natuurlijk geleverd worden. En dat wordt gedaan door de postbezorgers. Die hebben het nu ineens veel drukker dan normaal en moeten dus haasten om aan het einde van de dag alle pakketen bezorgd te hebben. Om er voor te zorgen dat dit veilig gaat, moeten er goede keuzes gemaakt worden. Bijvoorbeeld door elk bezorgbusje uit te rusten met een achteruitrijcamera bestelbus. Een achteruitrijcamera te koop kun je in bijna alle elektronicawinkels vinden. Daarnaast moet er ook voor gezorgd worden dat de werkdruk dusdanig verlaagd wordt voor de bezorgers, dat het haalbaar blijft en ze niet teveel stress ervan krijgen. Want wat maakt het nu uit als je pakketje 1 dagje later komt dan gepland, als dan de veiligheid op de weg bevorderd wordt.

https://www.vanzwitserland.nl/