Sociale verkiezingen
Telefonie

Waarom Is Een Sim Only Deal Een Slimme Keuze Voor De Meeste Belgen En Nederlanders?

Het kan verleidelijk zijn om gewoon de goedkoopste sim only deal te kiezen die je kunt vinden om wat geld te besparen – en soms is dat de beste manier van handelen. Maar dankzij verborgen kosten/boetes is dat vaak niet het geval bij telefooncontracten.

Als u meer dan uw toegewezen hoeveelheid gegevens, minuten of teksten gebruikt, kunt u worden gestoken door een aantal ernstig steile kosten voor alles wat u gebruikt over het bedrag.

Let goed op alle zaken die belangrijk zijn voor een Sim Only abonnement

Als je elke maand 1000 sms’jes verstuurt, krijg je een contract met minstens zoveel – zelfs als het een paar pond duurder is dan één met slechts 500 sms’jes. De kans is groot dat de boetes te hoog zijn, veel meer dan een iets duurder contract.

Op dezelfde manier moet je echter niet voor een contract gaan met veel meer dan je nodig hebt. Hoewel een groot aantal contracten tegenwoordig met onbeperkte sms’jes en telefoontjes komen, is dat niet allemaal het geval – en de contracten die dat niet doen kunnen een geweldige manier zijn om geld te besparen als je geen grote sms’er/oproeper bent.

  • Uw datavergoeding is waarschijnlijk het ergste om te overtreffen, want niet alleen zijn de kosten afpersend, maar het is ongelooflijk eenvoudig om gegevens te gebruiken zonder dat u zich dat realiseert.
  • Gebruik de instellingen op je telefoon om vast te stellen welke apps de meeste gegevens gebruiken en vermijd zoveel mogelijk het gebruik ervan als je onderweg bent. U kunt ook instellen dat apps alleen werken als ze verbonden zijn met een WiFi-netwerk – dit bespaart u een bucketload als u merkt dat uw gegevens worden weggegooid.
  • Sommige telefoons zullen zelfs de verbinding met WiFi verbreken na een periode van inactiviteit, dus als je een kleine hoeveelheid data hebt, overweeg dan om je data uit te schakelen wanneer je verbonden bent met WiFi.

Waarom moet je data kiezen bij een Sim only abonnement

Wat betreft de hoeveelheid data waarvoor je je moet aanmelden, zullen de meeste gebruikers ongeveer 5GB vinden. Maar als je van plan bent op streaming content of TV kijken op je telefoon, ga dan voor een onbeperkte data deal of een die ten minste 10GB per maand biedt.

https://gsm-stuntprijzen.nl