Sociale verkiezingen
Image default
Bedrijven

Een SystemAir-filter kopen voor uw ventilatiesysteem

Een SystemAir-filter kopen voor uw ventilatiesysteem doet u bij ECOSENSE. Op de website vindt u een uitgebreid aanbod aan verschillende filters en u kunt er ook een koolstoffilter om water te zuiveren kopen. Een SystemAir-filter kopen zorgt ervoor dat de lucht gezuiverd wordt voor ze een gebouw binnengaat, maar tegelijk houdt de filter uw ventilatiesysteem ook proper waardoor u deze minder snel moet onderhouden of vervangen.

Hoe werkt een ventilatiesysteem?

Ventilatie en verluchting zijn extreem belangrijk om de binnenlucht in uw woning gezond en zuiver te houden. Uiteraard is het een voordeel dat nieuwe woningen enorm goed geïsoleerd zijn, maar daardoor heeft u wel een ventilatiesysteem nodig. Zo’n systeem zorgt ervoor dat verse lucht in de woning wordt gebracht en de vochtige, vervuilde lucht uit de natte ruimtes wordt afgevoerd. Er bestaan vier verschillende soorten systemen: A, B, C of D. Bij systeem A is er een natuurlijke luchttoevoer en -afvoer, terwijl de toevoer bij systeem B mechanisch is en de afvoer natuurlijk blijft. Bij systeem C is het dan weer omgekeerd en is er een natuurlijke toevoer, maar een mechanische afvoer. Systeem D tot slot heeft zowel een mechanische toevoer als afvoer.

Wat kan een filter betekenen voor uw ventilatiesysteem?

Dat zo’n ventilatiesysteem hard moet werken spreekt voor zich. Daardoor treedt er al snel slijtage en verontreiniging van het systeem op. Gelukkig kan u dit proces vertragen door een SystemAir-filter te kopen. Deze filter reinigt uw ventilatiesysteem en zorgt er zo voor dat het systeem een langere levensduur heeft en minder snel nood heeft aan een uitgebreid onderhoud. Op die manier bespaart u dus zowel tijd en geld. Ook door een koolstoffilter voor water te kopen kunt u geld besparen, door minder kraanwater te gebruiken.

Bekijk het aanbod op de webshop

Op de webshop van ECOSENSE ontdekt u het uitgebreide assortiment. U kunt er zowel een SystemAir-filter als een koolstoffilter voor water kopen. Als u nood heeft aan zuivere lucht, heeft u misschien ook wel nood aan zuiver water. Laat u overtuigen door de effectieve werking van de filters op de website van ECOSENSE.