Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Bekijk alle contactinformatie van Telfort!

Heb je een specifieke vraag over je telefoonabonnement of wil je graag je alles-in-1 pakket van Telfort stopzetten? Of heb je een andere vraag, opmerking of mededeling die alleen beantwoord kan worden door een medewerker? Neem dan contact op met de desbetreffende klantenservice, in dit geval Telfort. Je vindt alle contactinformatie van Telfort in de klantenservicegids. Ga naar deze link: https://www.klantenservicegids.nl/bedrijf/telfort/ en je komt direct op de juiste pagina terecht. Je vindt hier niet alleen de verschillende contactkanalen maar ook extra informatie die goed van pas kan komen. Denk hierbij aan actuele storingen, openingstijden, recente Tweets en reviews! Ben je nieuwsgierig geworden naar wat de gids jou allemaal kan bieden? Lees dit artikel dan nog even verder en wij vertellen je alles wat je moet weten!

Telfort bellen

De meest voorkomende manier van contact opnemen met een klantenservice is door te bellen. Toch wordt het bij veel organisaties steeds lastiger om iemand telefonisch aan de lijn te krijgen. Dit omdat zij de voorkeur geven aan contact via social media of een chat via de website. Ook kun je het antwoord op veel voorkomende vragen vaak vinden op de website. Pas wanneer de klant/bezoeker er dan nog niet uitkomt wordt het telefoonnummer getoond. Wil je liever direct telefonisch contact opnemen met Telfort? Raadpleeg dan de Klantenservice Gids. Hier krijg je makkelijk en snel een antwoord op je vragen.

Laat een review achter

Naast alle contactinformatie die middels de gids wordt gedeeld, is er ook de mogelijkheid om een review achter te laten. Dit is handig voor andere klanten zodat zij een betere inschatting kunnen maken van hoe ze het beste contact op kunnen nemen. Voor de een biedt telefonisch contact de uitkomst, terwijl de ander liever de voorkeur geeft aan social media of een chat. Laat je persoonlijke ervaringen achter en help anderen hiermee!