Sociale verkiezingen
Business / Financial Services

Deze handtassen zou iedereen moeten hebben

Ben jij ook op zoek naar een nieuwe dames handtas, maar weet je niet zo goed wat voor een je zou moeten kopen? In dit artikel delen we een aantal tassen die iedereen zou moeten hebben, dus vergelijk dit lijstje met wat je al hebt en shop zo nodig de handtas erbij die nog in je kast mist! 

1. Minimalistische handtas 

Een zakelijke en praktische handtas voor naar je werk of studie komt altijd van pas als je er representatief uit wilt zien. Kies in dit geval het liefst voor een handtas die een minimalistisch design en een effen neutrale kleur heeft. Hiermee leidt je de aandacht niet af op de werkvloer, maar zul je er wel chique en zakelijk mee voor de dag komen. Een handtas – eventueel met een laptopvak erin – in zwart of beige leer is bijvoorbeeld een goed idee om mee naar kantoor te nemen, want dit zal bij vrijwel alle zakelijke outfits passen. 

2. Casual handtas 

Ben je niet op de werkvloer of met je neus tussen de studieboeken te vinden? Dan is een casual handtas wel zo fijn om bij je te dragen. Een shopper van katoen, polyester of (nep)leer in jouw favoriete kleur is bijvoorbeeld een goede keuze, maar je kunt ook hier wederom kiezen voor een minimalistisch en simpel design. Het belangrijkste is dat de casual handtas goed bij vrijwel alle kleding in je garderobe past, want waarschijnlijk zul je niet elke dag dezelfde kleding aanhebben. 

3. Chique handtas 

Een chique handtas zul je niet zo vaak gebruiken als de andere twee bovengenoemde handtassen, maar is minstens net zo onmisbaar! Om de zoveel tijd heeft iedereen namelijk wel een bruiloft, luxe diner of een andere activiteit waar je goed gekleed naartoe moet. Een werktas of casual handtas kan in dat geval vaak nogal lomp staan bij je mooie en chique outfit. Daarom is een chique handtas altijd handig om te hebben. Deze is vaak wat kleiner van formaat en niet altijd erg praktisch, maar wel heel mooi. Kies bijvoorbeeld voor een bijzondere afwerking zoals kraaltjes, pailletten of glitters, want zo’n tasje mag echt wel gezien worden. Wil je altijd op safe spelen? Dan is een “little black handbag” misschien wel de juiste keuze voor jou, een zwarte handtas is altijd een veilige keuze: multifunctioneel en tijdloos.

 

 

 

Advertorial:

Wil jij ook hoger in Google komen?

Online marketing bureau Adbull is de specialist op het gebied van SEO en linkbuilding. We laten graag gratis en geheel vrijblijvend zien wat we kunnen! Vraag direct de Gratis SEO Analyse t.w.v. € 249,- aan. ** Voor webdesigners en marketingbureaus bieden we onze linkbuilding diensten ook white label aan. **

www.adbull.nl

https://www.marington.nl/tassen/handtassen/